Муніципальна поліція просить лучан про підтримку

Муніципальна поліція просить лучан про підтримку
У Луцьку зареєстрували петицію на підтримку муніципальної поліції, яка діє при міській раді.

Автор звернення - Віктор Савчук.

"Прошу підтримати мешканців міста Департамент Муніципальної Поліції та їх працівників, що активно виконують роботу з дотримання Правил Благоустрою міста Луцька".

"Ці хлопці та дівчата уже довели свою ефективність у знятті МАФів, гаражів та інших споруд, що впродовж років захаращували НАШІ з Вами двори. Дані конструкції крали у наших дітей майданчики, прибудинкові території та зелені зони. Інспектори показують активну роботу у боротьбі з "сурогатом" на території міста. Показали тих хто захаращує свої території, складує сміття та забруднює Луцьк", - написав він.

Проголосувати за петицію можна тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Что за бред? Что за "плачь в платок" у этих муниципалов?!! Методы борьбы с МАФами были гнусными, жестокими с уничтожением и наглой конфискацией имущества, которое находилось внутри. Много случаев очистки от одних для установки МАФов для других. .....а сурогатами есть кому бороться: полиция, налоговая, санэпидем и прочие контролирующие органы
Відповісти
Розігнати нероб таку пику наїла
Відповісти
розігнати, структура вкрай не потрібна. Всіх працівників на Варшавку)))
Відповісти
за що їх підтримувати??? за те щ гарно вміють баусь ганяти???
Відповісти
Давай турне по європі усьому відділу дармоїдів за гроші місцян, підтримайте!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Про яку підтримку ми говоримо???
На сьогоднішній день в Україні нема закону, який би визначив що таке "муніципальна поліція" та які в неї функції. Представники циєї "поліції" виконують накази "фас" заступника міського голови Яковлев Тарас Володимирович. За такими наказами у людей відбирають гаражі, які уже стоять по 40 років і нікому не заважають. Після демонтажу продають ці гаражі. Ці "пси" знаходять причини та демонтовують ларьки та кіоски та пропонуть підприємцям "розсосатися" по ринках. Вони пишуть приписи та штрафують власників часного сектору за неправильне зберігання піску, щебня, дров. Мотивують це європейськими порядками. А кому ми потрібні в Європі? Зато гроші з нас уже тягнуть по-європейськи.
А ми ще повинні іх підтримати????
Відповісти
В чому проблема ? молоді - амбітні, переходьте до нацполіції !..
Відповісти
Юлю-муниципалку - на нары, остальных служителей - на колени, данную группировку - расформировать. Уж больно методы работы у них нехорошие (это я так очень мягко выразился)
Відповісти
Муніципальну поліцію ліквідувати ,а особливо пані сиротинську . Її місце в тюрмі . Враховуючи що кожний рік з бюджету міста виділяється 3 млн . А роботи ніякої з попочками по вулиці бігати і на допомогу патрульних викликати це абсурд . А ці 3 млн грн . Виділити учасникам АТО які дійсно потребують нашої допомоги .
Відповісти
Кого підтримати? Ви про що, схаменіться. Сиротинську, яка взявши декілька тисяч з місцевого бюджету поїхала в турне по Європі (до речі за гроші, які ми з вами платимо в той бюджет). А натомість жіночку, яка працює на городі, вирощує якісь овочі та ставши на ринку продає, щоб заробити собі копійку на хліб - разом з своїми підлеглими дармоїдами заломують руки і кидають лицем в асфальт. Стала свідком такої події - просто в шоці була. Гаражі кажете демонтовують, а те що це гаражі в ариватній власності стареньких людей, які воювали і їх своєю кровю заробили. Маназини по ночах в людей крадуть, а потім як виясняється продають втіхаря на аукціонах і грошенята привласнують. А ми ще повинні підтримати їх і зарплатню їм платити. За що? Та ліквідувати таких дармоїдів, а гроші на утримання дійсно направити в необхідне русло. В нас що дитбудинків мало, інвалідів? А начальницю, яка всі ці вказівки давала і кришувала весь "цей бізнес" притягнути до кримінальної відповідальності, щоб інших провчити і більше не повадно було!!!!!!
Відповісти
"Банда,во голове з комісаром сиротинською " по іншому цих людей назвати не можна . Понабирали по оголошенню ніякої підготовки ,абсолютно ніякої . Керує бандою сиротинська з подачі яковлева . Цих людей давно потрібно посадити за грати. Якщо не вміють законно працювати потрібно навчити ,але якщо за скільки часу їх ніхто не навчив ,тому потрібно ліквідувати . Ганьба муніципалам .
Відповісти
Скільки можна витрачати державних грошей на непотрібні служби розформувати цей підрозділ і крапка.А начальника муніципалів за поїздки за кордон за державний рахунок на зону,ш
Відповісти
НаглІ трутні за що їх підтримувати .
Відповісти