«ВолиньБаскет» програв «Кременю»

«ВолиньБаскет» програв «Кременю»
Програвати – не було у планах у жодної із команд цього поєдинку. «Кремінь» заради спокійної кінцівки регулярної першості Суперліги Парі-Матч хотів забезпечити собі відрив від лучан.

«Волиньбаскет» же прагнув насамперед довести собі та вболівальникам, що дві мінімальні цьогосезонні поразки від Кременчука – радше неприємний збіг обставин, ніж закономірність. Передматчева розминка тільки підтвердила обопільне бажання перемогти, - повідомили в прес-службі БК «ВолиньБаскет».

Вибух овацій серед глядачів спричинила присутність на матчі Сергія Ліщука – легенди рівненського та українського баскетболу. Тож за відсутності танцювальної групи підтримки (дівчата захворіли) шоу-хедлайнерами були лицар та Ліщук.

Значно активніше двобій почали господарі – силами Олега Рудакова їм вдався ривок 5:0. Порив видався таким феєричним (особливо запам’яталися трюльники Федчука), що за неповних три хвилини «Волиньбаскет» вів 13:4.

Однак до закінчення чверті гості дещо оговталися і скоротили – 19:13.

Другий часовий відрізок знову активніше почали лучани, яким вдавалося агресивно захищатися та двічі вразити кільце опонентів – 23:13. Проте надалі в обороні жорсткості додав «Кремінь», тому перевага волинян почала танути 29:22, 30:26, 30:28.

Тривалий час точилася така запекла боротьба, що цифри 30:29 ніяк не могли змінитися. Все ж половина гри зафіксувала п’ятиочковий гандикап «Волиньбаскета» – 34:29.

Після великої перерви Луцьк спробував вкотре відірватися (42:35), але Кременчук швиденько повернувся (42:40). Понад те, саме у цій чверті «Кремінь» вийшов уперед – 42:43.

Гості завелися й кинулись розвивати успіх – 43:45, 45:49. У «Волиньбаскета» травми зазнав Стас Дикий, тож тільки відчайдушні результативні проходи Миколи Полюляка та впертість Віктора Герасимчука і Вячеслава Моторчука тримали лучан у грі.

При 51:51 неймовірний триочковий базер-бітер Полюляка вивів волинян уперед 54:51. Тож усе вирішував четвертий період.

За традицію матчу, «Волиньбаскет» кинувся у відрив – 59:51. За тією-таки традицією, «Кремінь» дістав – 59:56. Половина десятихвилинки засвідчила мінімальну перевагу господарів 62:61.

У критичний момент знову з дальньої артилерії вистрелив капітан Едуард Федчук – 67:62. Проте за 2:31 рахунок став 67:64, а за 1:21 – вже 67:69.

На кінцівку ж більше сил залишилось у гостей, які довели зустріч до здобуття двох очок – 72:74.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Салаги...
Відповісти
Останні новини
«ВолиньБаскет» програв «Кременю»
13 лютий, 2017, 03:04