У Нововолинську поширюють брехню про зустріч з Саакашвілі

У Нововолинську поширюють брехню про зустріч з Саакашвілі
У Нововолинську з’явилися фейкові листівки з неправдивою інформацією про зустріч з Михайлом Саакашвілі – на оголошеннях вказані інші місце та час виступу політика, а також повідомляється про розіграш iPhone 7 серед учасників зустрічі.

Про те, що Саакашвілі зустрінеться з громадою у “Нововолинському клубі”, журналісти “БУГу” дізналися 18-го лютого з оголошень, які з’явилися у день приїзду політика. Ці листівки масово розклеїли в центрі міста.

Інтернет-видання “БУГ” анонсувало, що 18-го лютого Міхеіл Саакашвілі прибуде з робочим візитом у Нововолинськ. Зустріч громади з ініціатором “Руху нових сил” відбудеться у Центрі дитячої та юнацької творчості о 17:00.

Натомість на “фейкових” листівках вказано на те, що Саакашвілі виступатиме у Нововолинському міському клубі о 18:00 за адресою 5-й мікрорайон, 6. При цьому аферисти гарантують, що серед учасників зустрічі буде проводитися розіграш iPhone 7.



Дизайн “підробки” оформлений у тому ж стилі, що й оригінальне оголошення, проте “фейк” надрукований на звичайному папері.

Нагадаємо, що на зустрічі з Саакашвілі у Нововолинську будуть обговорюватися питання:

захисту шахтарів та принципи реформування, збереження вугільної галузі;
перезавантаження влади;
демонтажу існуючої олігархічної системи;
механізми підтримки малого та середнього бізнесу;
проблеми розвитку міста.
На обговорення гострих питань, що відбудеться Центрі дитячої та юнацької творчості, можуть приходити усі небайдужі жителі Нововолинська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки вже тих "рухів"-"шмухів", "нових-старих" було. І він такий же. З Грузії виперли то тепер у нас хоче дорватися до стабільного корита. Що він тут зробить??? Чого в Одесі не працювалося? Не той рівень для екс президента ? А в Нововолинську зразу все розцвіте після зустрічі з ним. Люди добрі та гонити їх всіх треба.Своєї банди мало то тут ще грузинська наїзджає.
Відповісти
скотиняки
Відповісти
Донецький мер постарався, хай далі голосують за кацапа.
Відповісти