Янукович розлучився

Янукович розлучився
Колишній президент України Віктор Янукович в опублікованому в неділю, 26 лютого, в інтерв'ю німецькому виданню Der Spiegel заявив, що розлучився зі своєю дружиною Людмилою після 45 років шлюбу.

Зараз Янукович перебуває у фактичному шлюбі із сестрою своєї куховарки Любов'ю Полежай, з якої він втік з України в лютому 2014 року, - пише ZN.ua з посиланням на Deutsche Welle.

Президент-утікач стверджує, що фінансово його підтримує син Олександр. За словами Януковича, за час перебування в Росії він лише кілька разів зустрічався із президентом Росії Володимиром Путіним.

"Розумію, мої проблеми – не його рівень", – визнав екс-президент України.

Як зазначив автор інтерв'ю Крістіан Нееф, якщо про особисте життя Янукович говорив досить охоче, то під час обговорення політичних подій 2014-2015 років він неодноразово плутався і намагався уникати складних питань. Зокрема, екс-президент стверджує, що не віддавав розпоряджень про силовий розгін учасників Евромайдана, а також звинуватив в інтригах проти нього екс-главу президентської адміністрації Сергія Льовочкіна та олігарха Дмитра Фірташа.

Говорячи про розгоні студентів 30 листопада 2014 року, Янукович спочатку звинуватив у провокації проти міліції якихось "радикалів", а потім заявив, що дізнався про інцидент тільки вранці наступного дня під час гри в теніс.

Льовочкін, за словами Януковича, в ці дні не відповідав на телефонні дзвінки. Президент-утікач повідомив, що не збирався добровільно відмовлятися від своєї посади.

"Я був в Україні, мене просто відрізали від ЗМІ, заблокували й полювали за мною по всій країні", – заявив Янукович. Він також стверджує, що під час втечі з України за його кортежем полювала "сотня бойовиків із важким озброєнням", яка повинна була "всіх розстріляти".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович розлучився
27 лютий, 2017, 07:28