В ПриватБанку - ідеальні подарунки до 8 березня*

В ПриватБанку -  ідеальні подарунки до 8 березня*
Підготуватися до жіночого свята дуже просто. Якщо Ви мрієте потішити своїх близьких, рідних та коханих жінок, зробити їм приємно та ще й вгадати з подарунками, вихід є - в ПриватБанку подбали, щоб святковий подарунок був неповторним.

Для справжніх чоловіків існує універсальне рішення – святкові картки з нової весняної колекції.

“Такий елегантний, зручний та оригінальний подарунок, доповнений Вашою ніжністю та щедрістю, неодмінно потішить будь-яку жінку й додасть їй святкового настрою. - розповідає заступник директора Північно-Західного РУ Наталія Костюшок. - Побалуйте коханих і близьких жінок, оточіть їх своєю увагою та порадуйте оригінальним подарунком – карткою з індивідуальним дизайном від ПриватБанку”.


Вибрати дизайн і оформити замовлення картки можна на сайті carddesign.privatbank.ua. Випуск однієї картки з будь-яким оригінальним дизайном коштує лише 99 грн. Деякі з них (спеціально для справжніх чоловіків у банку розробили нові дизайни карток на святкову тематику) можна замовити абсолютно безкоштовно.

Активувати картки з індивідуальним дизайном можна буде самостійно за допомогою банкомату або ж звернувшись до співробітників банку у будь-яке відділення ПриватБанку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В ПриватБанку - ідеальні подарунки до 8 березня*
01 березень, 2017, 14:25