«Долю» вартості проїзду в луцьких маршрутках вирішать наступного тижня

«Долю» вартості проїзду в луцьких маршрутках вирішать наступного тижня
Луцькі перевізники заявили міській раді, що рішення про підняття вартості проїзду в маршрутках мають прийняти наступного тижня (6-12 березня). Інакше погрожують страйком.

Про це заявив заступник міського голови Сергій Григоренко під час брифінгу у п’ятницю, 3 березня.

За його словами, міська рада не погодиться на підняття вартості до 4,5 гривні чи 5 гривень. Мовляв, йдеться про «максимум 4 гривні», бо ця ціна може бути затверджена розрахунками, а також на неї погодився Антимонопольний комітет.

Також Григоренко нагадав, що під час прийняття рішення мають врахувати рішення громадських слухань щодо підняття проїзду, які будуть наступного тижня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене цікавить ціна "відкату" чиновників ЛМР. Схема проста, як світ. Перевізники вимагають завищений тариф розуміючи, що після "типу" громадських обговорень" вони вийдйдуть та необхідний тариф в який закладено сума хабаря". Чиновники розуміють, що реально їм невигідно повністю обліковувати пасажиропотік. Тому населення міста злякали сумою у 5 грн. за проїзд з надією, що мешкаці з полегшенням погодяться на 4 грн. А тепер питання. Скількі у сумі 4 грн закладено корупційних відсотків?Як, взагалі можливо визначати суму вартості проїзду без обліку пасажиропотоку?????. Тому всі погрози перевізників необгрунтовані. Ніхто неможе визначити реальних доходів та витрат, що дуже виглядає дивно, що всі істерії почалися з підвищенням мінімалки. Я хочу, щоб водії перевізників отримували достойне з/п., але, я хочу, щоб це відбувалося прозоро.
Відповісти
Останні новини
«Долю» вартості проїзду в луцьких маршрутках вирішать наступного тижня
03 березень, 2017, 19:02