Сільського голову на Волині судитимуть за те, що купив дрова у дружини

Сільського голову на Волині судитимуть за те, що купив дрова у дружини
Поліція склала адміністративний протокол на оваднівського сільського голову Сергія Панасевича за купівлю дров на підприємстві, яке належить його дружині.

Такою є відповідь управління захисту економіки у Волинській області на звернення депутата Волинської обласної ради Олександра Пирожика, – пише Місто вечірнє.

«Проведеною перевіркою доведено причетність голови Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Панасевича С.С. до вчинення корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-7 КУпАП під час закупівлі паливних дров у МПП «Колос», власником якого є його дружина. На даний час працівниками управління захисту економіки у Волинській області на Панасевича С.С. складено адміністративний протокол за ч.2 ст.172-7 КУпАП, який скеровано для погодження до прокуратури Волинської області, після чого він буде направлений на розгляд Володимир-Волинського міського суду», – йдеться у відповіді з поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: корупція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В діях Панасевича не було нічого корупційного, питання про закупівлю дров підтримали депутати с/р на сесії, а те що в свободівця Павла Карпюка є амбіції влаштувати свою коханку на посаду Овадівського сільського голови і він поскаржився побратиму Пирожику - повний цирк.
Відповісти
Останні новини
Сільського голову на Волині судитимуть за те, що купив дрова у дружини
06 березень, 2017, 13:48