Опублікували відео стеження за секретарем Луцькради Юлією Вусенко

Опублікували відео стеження за секретарем Луцькради Юлією Вусенко
Протягом кількох днів за секретарем Юлією Вусенко, іншими посадовцями міськради та народним депутатом Ігорем Лапіним стежили щонайменше два авто.

Про це йдеться в статті "Відеокамери, фото і стеження: "політика" по-луцьки" на ВолиньPost.

Про факт стеження громадськість почула 3 березня, а ще раніше, 2 березня, непрямий доказ цьому з'явився на сайті інформаційного агентства "Волинські новини" в матеріалі "Луцьк засинає, мафія прокидається...". З публікації можна зробити висновки, що невідомі незрозумілим чином опинялися поруч з народним депутатом Ігорем Лапіним у щонайменше двох місцях та фотографували людей, з якими він зустрічався. Чи підслуховували їх? Невідомо.

3 березня в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд" секретар міської ради Юлія Вусенко робить заяву, яка виводить тему стеження в публічний простір.

"Якщо говорити про погрози, то на сьогоднішній день на мене чинять шалений тиск. За мною слідкують, їздять і я про це вже написала заяву у відповідні органи", - мовила Юлія Вусенко.

ВолиньPost надіслав запит у міську раду, щоб отримати відео з камер на будівлі муніципалітету, аби перевірити цю інформацію. Ми отримали відео, які підтверджують слова Вусенко. За нею і не тільки за нею стежили щонайменше два авто - біла Skoda Octavia (номерний знак АС 1480 ВТ) та сіра Skoda Octavia (номерний знак АС 5847 ВІ).

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ ТА ДИВИТИСЯ ВІДЕО СТЕЖЕННЯ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спостерігачів разом з їх залізними конями - в АТО !
Відповісти
Останні новини
Опублікували відео стеження за секретарем Луцькради Юлією Вусенко
10 березень, 2017, 22:36