Західноукраїнське дербі: «Волинь» із боєм програла у Львові

Західноукраїнське дербі: «Волинь» із боєм програла у Львові
У поєдинку 21-го туру львівські «Карпати» з рахунком 2:1 перемогли луцьку «Волинь».

Про це повідомляє IA ZIK.

Зайвий раз говорити про принциповість матчу між «Карпатами» та «Волинню» не варто. Для обох команд ця гра мала важливе як турнірне, так і психологічне значення. Поступатись у західноукраїнському дербі не хотів ніхто, як наслідок, поєдинок вийшов цікавим та бойовим.

Початок матчу був за «левами». Швидкі атаки та підключення Матвієнка дозволяли карпатівцям створювати небезпеку біля воріт Неділька чи не з перших секунд. Зокрема після таких активних дій Гладкий мав першу спробу пробити по воротах – м’яч прокотився поруч зі штангою.

Наступну гольову можливість форвард не проґавив. Матвієнко пройшовся по флангу, до кінця поборовся та віддав м’яча Ксьонзу. Він, у свою чергу, побачив «вільного» Гладкого й без вагань віддав пас нападнику. Форвард не схибив, а Неділько вже не зміг нічого вдіяти.

Активність «Карпат» не вщухла і після забитого голу.

Друга 45-хвилинка розпочалась без змін. А вже за кілька хвилин «зелено-білі» зуміли подвоїти свою перевагу. Удар Худоб’яка Неділько парирував, але на добиванні виявився безсилим.

Що стосується гостей, то вони запам’яталися небезпечним кутовим ударом. Далі ж «Волинь» провела кілька замін, котрі були спрямовані на підсилення атаки команди Віталія Кварцяного.

Згодом гольовий удар перевів на кутовий кіпер львів’ян Боровик.

«Сухий» рахунок «зелено-білі» все ж не втримали, під завісу матчу гол престижу забив Артем Дудік, тим самим, встановивши остаточний результат у грі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Західноукраїнське дербі: «Волинь» із боєм програла у Львові
12 березень, 2017, 01:12