Луцькому школяреві дали 200 тисяч доларів на навчання у США

Луцькому школяреві дали 200 тисяч доларів на навчання у США
Лучанин Влад виграв стипендію Девіса для навчання у Westminster School – одній із найпрестижніших шкіл США.

Про це повідомляє Педагогічна преса.

Десять із дванадцяти фіналістів Ukraine Global Scholars виграли гранти на навчання у 9 найкращих школах-пансіонатах США. Вони начатимуться за рахунок повних грантів загальним обсягом 2 мільйони доларів.

«Фіналісти, яких ми відібрали влітку 2016-го, пройшли довгий шлях від мрій до здобуття стипендій розміром кількасот тисяч доларів США. І цей шлях також був тернистим та тяжким. Протягом 10 місяців з нашими учнями щоденно працювали ментори, які також є випускниками найпрестижніших світових інституцій», - повідомили організатори проекту Ukraine Global Scholars.

Лучанин Влад виграв Стипендію Девіса на навчання у Westminster School – одній із найпрестижніших шкіл США. Westminster School заслужила репутацію однєї із кращих підготовчих шкіл країни та увійшла до переліку 10 кращих малих шкіл-інтернатів змішаного навчання.

Ця стипендія покриває не тільки витрати на навчання, а ще й придбання комп’ютера, медичне страхування, переліт з України до США і в зворотній бік та інше – загалом 213 тисяч доларів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець.
Відповісти
так сша стає найрозвинутішою країною світу. у них навіть візи безкоштовні є для науковців
Відповісти
Дякую, звісно, за статтю, але хотілось би, щоб одне з провідних видань у Волинській області коректно висвітлювало новини. Доречніше було б у назві статті вказати "здобув грант на навчання", а не "дали" гроші, адже хоча я маю право безкоштовно навчатися у Westminster School, грошей на руки я ніяких не отримую. До речі, правильний переклад українською - школа-пансіонат, а не "інтернат", як вказано у статті.
Відповісти
Останні новини
Луцькому школяреві дали 200 тисяч доларів на навчання у США
14 березень, 2017, 12:06