Окупанти закрили легендарний ялтинський зоопарк

Окупанти закрили легендарний ялтинський зоопарк
У Ялті 16 березня російська влада закрила зоопарк «Казка».

Про це повідомив кримський підприємець Олег Зубков, – пише Крим.Реалії.

«Як і обіцяла податкова інспекція, вони 16 березня закрили ялтинський зоопарк «Казка» на підставі того, що на квитках до парку бракує даних. Чесно кажучи, до кінця не вірив, що це станеться. Особливо варто відзначити витонченість влади, сталося це в день референдуму, цим влада показує своє повне зневажливе ставлення до громадської думки», – розповів Зубков.

За словами підприємця, закриття зоопарку – «план кримської влади щодо його розорення».

«Кримська влада, що не злюбила мене ще 2014 року, коли я почав їх критикувати, вирішила знищити мої парки. Закриття «Казки» – це перший крок. Думаю, що наступним буде закриття й парку левів «Тайган». Розрахунок такий: годувати три тисячі тварин потрібно кожного дня, а за відсутності доходу від плати за вхід я буду приречений незабаром на розорення. Але постраждаю в першу чергу не я, а невинні тварини, які з вини кримської влади почнуть голодувати», – зазначив Олег Зубков.

У кримського підприємця Олега Зубкова – тривалий конфлікт з російською владою Криму. Відносини кримського бізнесмена Олега Зубкова з головою російської ветеринарної служби Криму Валерієм Івановим зіпсувалися в період кримського блекаута. Тоді в ялтинському зоопарку «Казка» померли тигренята білої тигриці Тигрюлі, подарованої Олегу Зубкову Юлією Тимошенко. Валерій Іванов і російський екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявили, що червонокнижні тварини загинули в результаті неналежного утримання. Підприємець переконаний, що тигренята стали жертвою інфекції в результаті ослаблення імунітету від переохолодження за відсутності електроенергії.

2016 року Олег Зубков відвідав 150 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Окупанти закрили легендарний ялтинський зоопарк
17 березень, 2017, 11:22