Депутати звільнили заступників мера Луцька

Депутати звільнили заступників мера Луцька
Більшість депутатів Луцької міської ради підтримали рішення про звільнення першого заступника міського голови Тараса Яковлева, заступників Сергія Григоренка та Юрія Моклиці.

Таке рішення прийняли під час сесії у середу, 29 березня.

Пропозицію про прийняття такого рішення внесла «земельна» комісія міської ради вже під час засідання. Але депутата Сергія Булу не задовольнила позиція посадовців, адже вони мовляв, «не прозвітували» перед звільненням. Натомість Павло Данильчук відзначив, що позиція заступників цілком зрозуміла у зв’язку із ситуацією в міській раді. Також він пояснив, що потрібно знайти людей, які замінять їх.

Підтримала позицію заступників і депутат Алла Надточій. Також вона підозрює, що у більшості міськради є наміри змінювати і голів комісій.

Секретар ради Ігор Поліщук зазначив, що вже 30 березня внесе кандидатури на їх посади. Наступного тижня він хоче скликати позачергову сесію ради, що затвердити на посадах нових заступників.

Нагадаємо, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев та заступники Сергій Григоренко та Юрій Моклиця подали заяви про відставку.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО З ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ЗАСТУПНИКІВ



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кріп атакує!Це все закінчиться дуже сумно.Олігархат ще не зробив жодну країну щасливою.Люди!!!Думайте накінець головою,а не шлунком.
Відповісти