У справі Мігаса оголосили перерву

У справі Мігаса оголосили перерву
Луцький міськрайонний суд оголосив перерву в судовому засіданні у справі Володимира Мігаса, який в стані алкогольного сп’яніння збив автівкою підлітка на пішохідному переході.

Про це повідомили під час судового засідання у п’ятницю, 31 березня.

Суддя Михайло Квятковський розповів, що в попередньому судовому засіданні оголосили перерву, з надією, що постраждалий Владислав Андрушків з’явиться на наступне судове засідання. Але суд подавав запит у лікарню, де лікується хлопець, і у відповідь отримав лист, що стан у хлопця важкий.

Також на попередньому судовому засідання суддя ухвалив клопотання заслухати в суді свідків події. Але свідки на засідання не з’явилися і, за словами прокурора, ще лікуються. Представник постраждалої сторони заявив, що свідкам необхідно близько 3 місяців для того, щоб пройти лікування та з’явитися на судове засідання.

Прокурор клопотав, щоб продовжити Мігасу строк дії обов’язків про застосування запобіжного заходу у вигляді застави, також Мігасу не можна відвідувати розважальні заклади та заклади громадського харчування.

Адвокат обвинуваченого заявив клопотання про долучення письмових доказів у справі, а саме чеків, які доводять, що Мігас відшкодовує кошти мамі постраждалого. Також адвокат надав договір, укладений із дружиною Мігаса та госпіталем у Льовові, де лікується Андрушків. В договорі передбачено, що дружина Мігаса оплачує лікування постраждалого.

Суд оголосив перерву в судовому засіданні до 10:00 9 травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.