Депутатам представили кандидатів на посади заступників луцького мера

Депутатам представили кандидатів на посади заступників луцького мера
На бюджетній комісії Луцької міської ради представили заступників міського голови.

Про це йшлося під час бюджетної комісії міської ради у вівторок, 4 квітня.

Секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук вніс кандидатури на посаду першого заступника та трьох заступників. «Є реальна недостача заступників. На першого заступника – Григорія Недопада. На заступників пропоную Олександра Рачкова, Григорія Пустовіта, Костянтина Петрочука», – заявив Поліщук.

За словами Поліщука, Григорій Пустовіт займе місце Андрія Киці, Костянтин Петрочук виконуватиме обов’язки Юрія Моклиці, а Олександр Рачков – Сергія Григоренка.

Депутат міської ради Павло Данильчук запитав, чи не доречно було б зняти одну вакансію заступника міського голови. Натомість Поліщук заявив, що нині він виконує обов’язки міського голови та секретаря міської ради. За його словами, зараз є важливим обрати таку кількість заступників.

Депутат міської ради Микола Дендіберін запитав, чи змінюватиме директорів комунальних підприємств під час виконання обов’язків міського голови. Натомість Поліщук зауважив, що буде радитися із заступниками, депутатами та громадськими активістами щодо кожного директора.

«Для мене аргументом є професійні та моральні якості претендентів на посади. На основі аналізу кожного претендента буде вирішуватися, чи буде людина далі обіймати цю посаду. Те саме і в призначенні нових», – додав Поліщук.

Опісля депутати розглядали проект рішення про призначення кожного заступника окремо. Кандидат на першого заступника міського голови Григорій Недопад розповів, що є командною людиною та знайомий із Поліщуком уже давно. Депутат міської ради Тарас Шляхтич запитав, чому Недопад вирішив проміняти стабільну посаду голови районної ради на нестабільну ситуацію в міській раді. Натомість Недопад запевнив, що він – людина бізнесу, і йому «є куди повертатися».

Бюджетна комісія затвердила проект рішення рекомендувати сесії міської ради затвердити Григорія Недопада.

Кандидат на заступника міського голови Григорій Пустовіт розповів, що розбереться у своїх завданнях та обов’язках. Також він зауважив, що передусім необхідно думати про потреби громади. «Я розумію, що потрібно оцінити та вивчити ситуацію. Всі розуміють, що коли приходить новий керівник, то він повинен внести щось нове. Але якщо «нове» – то тільки єдине, що він зробить, то такого не потрібно. Безумовно, зміни будуть, які будуть ґрунтуватися на позиціях професіоналів», – додав Пустовіт. Бюджетна комісія затвердила Пустовіта на посаду заступника міського голови.

У кандидата на посаду заступника міського голови Олександра Рачкова запитали, чи підтримує він підняття вартості проїзду у маршрутках. Рачков розповів, що він підтримує рішення виконавчого комітету про підвищення тарифу. За його словами, якщо таке підвищення є обґрунтоване, то має місце бути.

Натомість Ігор Поліщук запевнив, що не підтримує підняття вартості проїзду в громадському транспорті. За його словами, на наступному тижні він зустрінеться із перевізниками, після чого вирішуватимуть питання про доцільність підняття тарифу.

Кандидат на заступника міського голови Костянтин Петрочук розповів, що в своїй роботі звертатиме увагу на всі сфери суспільного життя. «Найбільше я буду приділяти увагу розвитку спортивних об’єктів. Не буду забувати за зелені зони та зоопарк. Приділимо більше уваги паркам, якими не займалися раніше», – додав Петрочук. Бюджетна комісія підтримала проект рішення про призначення Костянтина Петрочука на посаду заступника міського голови.

Отож, на позачерговій сесії міської ради вирішуватимуть питання про призначення заступників міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки що, мені все подобається....
Відповісти
Молодець в.о. міського голови Поліщук І.І.! Тільки зміною усіх чиновників можна навести порядок в місті. Нарешті правильно рухаємося
Відповісти
Правильне рішення прийняли, нарешті дочекались змін. Ігорю Ігоровичу хочеться побажати удачі, віримо у Вас і у вашу команду.
Відповісти
банда.
Відповісти
Останні новини
Депутатам представили кандидатів на посади заступників луцького мера
04 квітень, 2017, 14:37