У центрі Луцька муніципали «потрусили» народних майстрів

У центрі Луцька муніципали «потрусили» народних майстрів
У Луцьку працівники департаменту муніципальної поліції роз'яснювали, що аби торгувати на вулиці Лесі Українки майстри мають мати відповідні дозволи. Проте народні умільйці хапевняють, що здійснюють торгівлю у рамках проекту «Мистецька вулиця».

5 квітня муніципальні поліцейські підійшли до майстрині ляльок-мотанок Юлії Богданової, якій сказали, що вона не повинна у центрі стояти й продавати свої вироби, пише Конкурент.

Майстриня зауважила у коментарі для видання Конкурент, що починаючи з 2012 року завжди презентувала свої вироби на вулиці Лесі Українки й до цього часу претензій ні від поліції, ні від будь-кого іншого не було.

Заступник департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Сергій Сльозко зазначив, що наразі проект "Мистецька вулиця" не діє. Тому жінка не має права стояти й продавати свої ляльки-мотанки.

З його слів, проект "Мистецька вулиця" був затверджений у 2012 році. Його не продовжили у 2017 році, тому й митці не можуть там продавати свої вироби на центральній вулиці. Мовляв, вони повинні мати дозвіл для торгівлі.

Натомість Юлія Богданова зауважила, що вона у проекті "Мистецька вулиця" брала участь неодноразово, мала дозвіл. І здаватися просто так не збирається. Станом на 18 годину муніципальні поліцейські не оформили протоколу про порушення.

Як повідомив Віктор Вальчук у Facebook, згодом протокол таки склали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пам'ятаю, торік, (першого квітня) затримали одного валютника біля Цуму... і все! Усі інші "міняли" тепер стоять з дозволами. Залишилось навести лад з народними майстрами...
Відповісти
Пора платити укропу
Відповісти
Сиротинську - геть! Зробити місто сірим, примусити всіх ходити строєм і молитися на її широченну дупу - ось її мрія! Але певно будуть в тій шикарній срачині вила стирчати, лучани - не раби? Забагато всього їй заважає - гаражі, клумби, от тепер митці на Лесі Українки (які там давно були і нікому не приходило в голову їх ганяти)... Наїла такі пику і дупу, що в двері скоро не влізе! І саме цікаве - люди, як телята, покірно хавають її безчинства, коли ж нарешті її пізср*чниками поженуть з чергового двору? А як там кримінальне провадження поживає, і чому це непорозуміння з жагою до подорожей Європою досі на посаді?
Відповісти
Муніципалів звільнити вони дармоїди
Відповісти
знайшли до кого прицепитись.... тобто, щоб там стояти треба заплатити їм?
Відповісти
Управління культури НЕ ЗБИРАЛО з учасників Проекту "Мистецька вулиця"внески.В статті вказано НЕПРАВДУ!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька муніципали «потрусили» народних майстрів
05 квітень, 2017, 22:15