Гунчик проінспектував казарми 14-ї ОМБР

Гунчик проінспектував казарми 14-ї ОМБР
Приміщення 14-ї ОМБр та зенітно-ракетного полку відвідав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Візит відбувся 6 квітня, – пише БУГ.

Разом із губернатором у бригаду завітали і обійшли територію та приміщення міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець та депутати Волинської обласної ради.

Тимчасовий виконувач обов’язків командира 14-ої ОМБр провів делегації екскурсію по казармах військового з’єднання. Розповів і про проблеми, вирішити які можна, провівши певні капітальні та поточні ремонтні роботи.

Їдальню бригади військові ремонтують своїми силами та з допомогою працівників КЕВ. У приміщенні їдальні потрібно замінити вікна, тепломережі та меблі. Також необхідно облаштувати польову кухню, адже кухня їдальні не справляється і не може прохарчувати достатню кількість військовослужбовців. Аби збільшити потужності їдальні, потрібно перекладати і електромережі.

Також делегація на чолі з командиром ЗРП, полковником Костянтином Заїченком, відвідала казарми зенітно-ракетного полку. Тут представники влади побачити казарму, у яку вже заселили військовослужбовців і яка ремонтується з грудня 2016-го року. Інші казарми потребують ще більших ремонтних втручань: заміни підлоги, дверей та вікон. Командир ЗРП просив представників місцевої влади та влади області фінансово посприяти у вирішенні проблем.

Також обговорили необхідність ремонтних робіт гаражів парку військової техніки ЗРП.

На завершення візиту, Володимир Гунчик підсумував, що уже в середу, 12-го квітня пройде чергова сесія Волинської обласної ради. На ній розглядатимуть питання про виділення з обласного бюджету 500 тисяч гривень для 14-ї ОМБр та 200 тисяч для ЗРП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гунчик проінспектував казарми 14-ї ОМБР
06 квітень, 2017, 16:57