Новини з минулого. Вирок для порностудії та «неугоднй» полковник

Новини з минулого. Вирок для порностудії та «неугоднй» полковник
Щодня Інформаційне агентство ВолиньPost публікуватиме найцікавіші новини з життя Волинської області, що сталися протягом останніх п'яти років.

У цій публікації ми зазирнемо в 23 квітня.

НАЙЦІКАВІШЕ:

2012. Луцьк: керівника модельного агенства засудили за порностудію.
2014. Представили нового керівника Державтоінспекції Волині.
2016. У Луцьку заклали капсулу на місці будівництва будинку, де квартири отримають сім'ї загиблих в АТО.



2012
- Апеляційний суд Волинської області виніс ухвалу у справі луцької порностудії: головну фігурантку Олену Дьоміну засудили до 5 років умовно з трирічним випробувальним терміном. Ще 18 листопада 2011 року Луцький міськрайонний суд керівника модельного агентства Олену Дьоміну засудив до восьми з половиною років позбавлення волі. Діяльність злочинного угруповання, яке займалось виготовленням та розповсюдженням через мережу інтернет фото- й відеопродукції порнографічного характеру, припинили СБУ спільно з міліцією у лютому 2010 року.


2013
- З'явилася інформація про те, що тренер футбольної команди «Волині» Анатолій Демяненко подав у відставку, яку він спростував. Напередодні, в клубі відбулася зустріч тренера з керівництвом, під час якої в Демяненка вимагали піти з команди. Зрешто, 24 квітня Анатолій Демяненко таки попрощався з футболістами «Волині».


2014
- У Луцьку з’явилася нова галерея – «Арт-кафедра» в розважальному комплексі «Адреналін-Сіті».
- В обласному управлінні Державтоінспекції представили полковника міліції Володимира Кравченю, на якого покладено виконання обов’язків начальника вказаного підрозділу. А 13 травня представники «Правого сектору», «Автомайдану України» та «Самооборони Майдану» просили оголосити конкурс на посаду очільника Державтоінспекції Волинської області, бо нинішній керівник їх не влаштовував.



2015
- В селі Колона Іваничівського району в загальноосвітній школі відкрили та освятили Музей-кімнату Героїв Небесної сотні та загиблих на Сході України. До слова, саме цю школу назвали іменем місцевого загиблого героя АТО - Сергія Дармофала.


2016
- На перехресті вулиць Конякіна та Гордіюк урочисто заклали капсулу у фундамент та освятили початок будівництва багатоповерхівки, в якій отримають квартири сім’ї тих, хто віддав життя, захищаючи Україну у зоні АТО та виконуючи військовий обов’язок в Афганістані. Забудовник – У ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» повідомили, що безкоштовно передадуть 10 квартир сім'ям загиблих воїнів.


ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.