Завдяки ПриватБанку на Волині з'являються велопарковки*

Завдяки ПриватБанку на Волині з'являються велопарковки*
ПриватБанк на Волині пропагує здоровий спосіб життя - для клієнтів встановлює велопарковки.

Активні волиняни, які дбають про власне здоров’я, надають перевагу двоколісному транспорту частіше користуюються велопарковками біля відділень ПриватБанку.

Зручно, швидко та економно - основні переваги “екологічних” мандрівок у місті та районі. Вже декілька років найпотужнійший банк держави підтримує цю чудову тенденцію, яка доволі поширена в Європі.

Біля сучасних відділень ПриватБанку велосипеди “паркують” і клієнти, і працівники фінансової установи. Все, як то кажуть у народі, залежить від місця розташування та погодніх умов. Проти вітру їхати важче та весна, літо і осінь - улюблені пори року велоклієнтів.


Єдиний на Волині банк, який найбільше дбає про клієнтів-велосипедистів - ПриватБанк, має відділення в усіх районах області. Велотранспорт - найпоширеніший засіб пересування в селах, бо до райцентру селяни звикли їздити на двоколісних.

Велопарковки біля відділень ПриватБанку всюди безплатні. В Луцьку до багатьох відділень зручно під’їхати, бо на багатьох вулицях є велодоріжки. Цю європейську ідею пересування підтримують громадські активісти та місцева влада.

Окрім користі для здоров’я, велоспорт захищає навколишнє середовище від шкідливих викидів. Енергія, витрачена велосипедистом на дистанції в 1037 км, є еквівалентною енергії, яка міститься в одному літрі бензину. Таким чином, кожен велосипедист може самостійно вирахувати, яку власне він користь приносить природі.

Нагадаємо, облаштування велопарковок — це не єдина «екологічна» ініціатива ПриватБанку, який активно проводить політику слідування соціальним, етичним та екологічним стандартам у своїй діяльності.

Наприклад, за рік роботи із використанням електронної системи документообігу та електронних систем банківського обслуговування ПриватБанку співробітники банку і його клієнти зекономили більше 473 тонн паперу. За даними фахівців, для виробництва однієї тонни паперу потрібно 17 дерев, а один гектар лісу за нормативами - це близько 600 дерев. Таким чином, тільки за один рік завдяки оптимізованим технологіям роботи ПриватБанком збережено 13,5 гектарів лісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ПриватБанку на Волині з'являються велопарковки*
26 квітень, 2017, 10:01