У поїзді на Волині знайшли мішки з контрабандою сигарет

У поїзді на Волині знайшли мішки з контрабандою сигарет
Мішки з сигаретами виявили на світанку сьогодні, 3 травня, прикордонники Луцького загону спільно з митниками у поїзді, який прямував до Польщі через пункт пропуску «Ягодин».

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Тютюнові вироби прикордонно-митна оглядова група виявили в одному з вагонів у міжстельовому просторі купе. Всьго знайшли 1360 пачок сигарет без акцизних марок. Виявлені тютюнові вироби належать громадянину України, який прямував цим потягом до сусідньої країни. За цим фактом склали адмінпротокол. Сигарети вартістю понад 24 тисячі гривень вилучено.

Крім того, у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили за допомогою службового собаки приховані сигарети в автомобілі. Громадянин Польщі за газовим балоном автомобіля «Ровер» приховав 230 пачок сигарет на майже 4,5 тисячі гривень.

Також у цьому пункті пропуску учора, 2 травня, прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили 200 пачок сигарет. Товар намагався перемістити до сусідньої країни наш співвітчизник мікроавтобусом «Фольксваген».

Разом з сигаретами вилучено автомобілі вартістю майже 170 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У поїзді на Волині знайшли мішки з контрабандою сигарет
03 травень, 2017, 13:50