Луцький суддя заперечує, що перешкоджав поліції

Луцький суддя заперечує, що перешкоджав поліції
Суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко не погоджується зі звинуваченнями прокуратури, що перешкоджав правоохоронцям.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Нагадаємо, суддю Луцького міськрайонного суду 3 травня 2017 року викрили у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Зокрема, він отримав дохід та набув у власність майно в сумі, що у понад 50 разів перевищує прожитковий мінімум. Йдеться про автомобіль марки Land Wind. За наслідками перевірки стосовно судді складено 2 протоколи про порушення ним вимог фінансового контролю за частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Власне факт корупції служитель Феміди поки що не коментує, мовляв, усе буде вирішено під час судового засідання. Обіцяє скликати з цього приводу окрему прес-конференцію.

Наразі Віталій Ковтуненко заперечує частину повідомлення прес-служби прокуратури про те, що він «перешкоджав працівникам поліції у виконанні ними своїх службових обов’язків, погрожував кримінальним переслідуванням, своєю поведінкою порушував вимоги Кодексу професійної етики судді».

Зокрема на підтвердження того, що жодних неправомірних дій стосовно правоохоронців він не вчиняв, суддя надав відео з камер спостереження.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БЕЗ ЛОГОПЕДА РОЗІБРАТИСЬ ВАЖКО.
Відповісти
Останні новини
Луцький суддя заперечує, що перешкоджав поліції
05 травень, 2017, 13:42