«Не жар її». У Луцьку «підколюють» феміністок за критику реклами ковбаси

«Не жар її». У Луцьку «підколюють» феміністок за критику реклами ковбаси
У Луцьку люди продовжують обговорювати рекламу ковбаси, яку запустила ТМ "Дмитрук" зі слоганами штибу "Жар її під вікнами".

Нагадаємо, буча розгорілася минулого тижня. Місцеві активістки феміністичного руху заявили, що такі слогани гидкі та можна розцінювати як сексизм, тобто зневага або дискримінація, у цьому випадку, жіночої статті.

"Стільки про фемінізм і сексизм я у стрічці ще не читала) Мене це тішить, бо люди починають аналізувати поняття, навіть якщо це низькопробний аналіз. І навіть якщо вони думають, що особисто ображають мене =) І ще - стільки пропозицій сексу в приват в мене ще не було) Але ці всі хлопчурики такі нецікаві хлопці, що я навіть би з ними на каву не пішла) На щастя, маю з ким каву пити і іншими речами займатися) Щоправда, були і погрози) Цікаво, чи готові люди перейти у погрозах від слів до дій? ... Щодо реклами, то нею займеться Індустріальний гендерний комітет з реклами... Повторюю: ситуація надала розголосу поняттям "сексизм", "фемінізм". Ситуація створила можливість кожному сказати своє слово. І має свої результати. Для мене вони однозначно успішні, бо про це говорять. Усе інше - додаткові складові, коли люди переходять на особисте, що свідчить про рівень "культури", - відреагувала на дискусію журналістка Аріна Крапка.

Однак з-поміж користувачів Facebook не всі підтримали цю заяву, а дехто й підколював феміністок.

Більше - в нашій підбірці:














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жар, не жар, якість від того не зміниться, два рази купляли, атретій вже не нважуємось - хрящі, мелена шкура, жиловані обрізки м"яса і желе з води для ваги, яка на вогні кипить, лопає оболонка, все розвалюється...
шашлик з м"яса - це справжнє, а оці напівфабрикати для лінивих і не вибагливих, яким з кетчупом та горілкою все піде)
Відповісти
за ті ж гроші купи кусок м'яса ,то хоч побачиш ,що будеш жарити .
Відповісти
Тільки інтелектуально недорозвинені можуть підтримувати цю рекламу))
Відповісти
А інтелектуально перерозвинуті зазвичай без помилок ім'я не можуть написати...
Відповісти
Ковбаси нормальної просто не має. Якщо подивитись на технічні умови виробника, то побачите, що м'яса там немає і 50%.
Всі ковбасні приховують, що перший і найважливіший компонент ковбаси - вологоутримувач. Саме завдяки йому вони мають надприбутки та пошивають споживача в дурні.
Хто робить дома сам ковбасу знає смак справжнього продукту та його собівартість, тому ніколи не дозволить травити себе хімікатами, їсти перемелені обрізки та муку з кісток.
Відповісти
"Креативним" авторам цієї реклами варто було б знати: все-таки українською буде - "смаж", бо жарити - калька з російської. Може варто рекламу філологам перевіряти, перш ніж на усе місто осоромлюватися такими слоганами?
Відповісти
Останні новини
«Не жар її». У Луцьку «підколюють» феміністок за критику реклами ковбаси
08 травень, 2017, 12:57