Волинський волонтер назвав найбільше досягення генпрокурора Луценка

Волинський волонтер назвав найбільше досягення генпрокурора Луценка
Припинення переслідування більшості бійців 51 бригади адвокат і волонтер Василь Нагорний назвав найбільшим досягненням Юрія Луценка на посаді Генерального прокурора.

"Припинення переслідування бійців 51 бригади, а це добрих 1000 бійців. (Так, “висять” провадження в повітрі, але тільки ненормальний спробує повторно їх рухнути). В травні минулого року, люди були на межі вибуху та й я вже, чесно кажучи, відчував за спиною недобрі мурашки. Зустріч з Генпрокурором дала можливість сказати правду, і нам повірили. Певен, що остання справа “22 бійців 51 бригади” теж скоро “розрулиться”)", - написав Нагорний в Facebook.

"Найбільший провал! "Бикуючий елемент" в прокуратурі, на жаль, залишився. Залітати машиною на стоянку біля прокуратури через дві суцільні лінії, створюючи аварійну ситуацію — дрібничка. Але три стильних “піджака”, які виповзли з тієї машини і почалапали в приміщення прокуратури чітко для себе вирішили - нам все пох... Ну, пох.., то пох..., з цього все і починається, але бачив я вас, прокурорів, й інакшими, і є таке передчуття, що знову побачу..." - додав волонтер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський волонтер назвав найбільше досягення генпрокурора Луценка
15 травень, 2017, 23:26