Волинські депутати придумали, кому віддати базу відпочинку

Волинські депутати придумали, кому віддати базу відпочинку
Базу відпочинку на березі озера Тросне поблизу села Карасин Маневицького району передадуть Волинській обласній школі вищої спортивної майстерності.

Про це повідомили у прес-службі облради.

Майнова комісія ради розглянула клопотання Волинської обласної філармонії про вирішення питання бази відпочинку на озері Тросне. Нагадаємо, на баланс філармонії базу передали після ліквідації Волинського обласного кіновідеомузичного підприємства в 2011 році. Рада попередньої каденції приймала рішення про відчуження цього майна шляхом продажу на аукціоні, але воно було скасоване згодом.

Кілька разів розглядалися питання про передачу бази іншим комунальним установам, але жодні пропозиції не знаходили підтримки більшості.

Нинішній балансоутримувач не використовує бази, бо там відсутні електромережі, водопостачання, а також через віддаленість від Луцька. Директор філармонії Сергій Єфіменко неодноразово просив передати її іншій комунальній установі.

В той же час, Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності виявляє бажання використовувати базу для проведення навчально-тренувальних зборів та відпочинку спортсменів.

«Цю базу треба або реалізовувати, або ж розвивати», - певен депутат Святослав Кравчук.

А Олег Кух цікавився, чи є бажання в Прилісненської ОТГ забрати базу до своєї комунальної власності. З’ясувалося, що таких клопотань від ОТГ не поступало.

Депутат Сергій Слабенко поцікавився у директора обласної ШВСМ Андрія Авременка, чи зможуть спортсмени самотужки провести потрібні комунікації та ремонт. Авраменко заявив, що для цього потрібно буде залучити кошти обласного бюджету. Хоча, за попередньої каденції облради, ШВСМ, претендуючи на базу, мала намір реконстроювати її за кошти меценатів.

Зрештою, депутати підтримали пропозицію передати базу спортсменам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тросне, база
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські депутати придумали, кому віддати базу відпочинку
18 травень, 2017, 21:00