Луцьком проїхав автопробіг власників авто з іноземними номерами

Луцьком проїхав автопробіг власників авто з іноземними номерами
У Луцьку власники авто з іноземними номерами влаштували автопробіг, щоб висловити протест проти законопроекту про запровадження для них спецплати.

25 травня парламентський комітет з питань податкової та митної політики розглянув скандальний законопроект про запровадження плати для власників авто з іноземними номерами (автори – Максим Бурбак та його однопартієць з «Народного фронту» Віталій Корчик).

Цей законопроект запроваджує обов’язкову щоденну плату -2 євро з усіх власників авто з іноземною реєстрацією на території України, навіть якщо вони не є громадянами нашої країни.

Українці вже почали висловлювати своє невдоволення цим законопроектом у соціальних мережах. А 24 травня близько сотні автомобілів проїхали Луцьком, аби підтримати однодумців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер ідіть платіть податки, я і всі інші на укр номерах
Відповісти
Хочете привернути увагу сигнальте у вуха міністерству в Києві, Лучани не причетні до цього всього.

Пункт 9.5
9. Попереджувальні сигнали
Подавати звукові сигнали у населених пунктах забороняється, крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді (ДТП)
Відповісти
Не зате ви боретесь, треба боротися за те щоб ціни на авто в Україні були такими як за кордоном. Я за пониження цін на авто. А перж за все щоб це все блятство в Україні закінчилось і ми жели як нормальні люди.
Відповісти
А я бачив автопробіг іноземців
Відповісти
А попереджали, що халяви не буде, тепер 100 баксів митнику і роблю що хочу не спрацює, 2 євро в день до бюджету - і розважайтеся.
Законослухняний громадянин, який розмитнив авто, не повинен перебувати у гіршому становищі, ніж хітруни, що не хочуть платити податки.
Найцікавіше, що заспіває армія лохів, яким бариги то лайно втюхали?
Відповісти
Все правильно хай плотять хітрожопі, за ці гроші буде як армію, яка воює утримувати.
Відповісти
Хітрожопи ще ті! Через таких мудаків держава немає коштів на утримання доріг, лікарень та закладів освіти. Хай платять, 2€ це і так мало, потрібно мінімум 5€. Такі люди на дорозі викликають неповагу....
Відповісти
Давно пора ліквідувати ці схеми. Ці "богі" на іноземних номерах вже дістали, вчора вольво джип на львівський просто по зустрічній всіх обїхав і проїхав на червоний біля 2 школи, а там діти переходять! І в поліцію хоч і повідомиш - де його шукати, в польщі???
Їх приїхало 100 машин і диктують умови власникам десятків тисяч законно зареєстрованих ТЗ.
Хочете їздити на польських номерах - їдьте в польщу жити.
Відповісти
Бачив я той автопробіг- нікого не пропускаючи проїхала бидло-колона!!! Платіть за розмитнення, а не збирайтеся в купки!!!
Відповісти
Шкода Народ України що поміж нас живуть такі гниди у яких не має навіть граму розуму щоб зрозуміти що авто на євро номерах є і буде поки нам не дозволять їх розмитнити.
Відповісти
Коментарі типових українців. Я платив то і Ти плати, а то мене жаба задавить. Ніхто не проти заплатити нашій Державі гроші в бюджет, але ж не 350 євро в рік, коли машина коштує 1000. Добре, що Ви "назбирали" грошей на розмитнення, а хтось і в в салоні купує за я чесно
зароблені)))))))а є люди не має де взяти одразу таку суму. Ті схеми не потрібні людям, ще 200 євро в рік куди к йшло, але ж на схемах тих влада і заробляє тільки не легітимно.
P.S. Типу водії на українських номерах одні джентльмени))) Це від людини залежить, а не від номерного знаку.
Люди, а нас нічого не зміниться в країні, поки кожен буде заздрити і вкидати один одного!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
кіпіш підняли баригі, які тими машинами торгують, якраз їх десь 20-25 на луцьк і є, документи фіктивні в 90% випадків, доручення малювали в ковелі, покупцю втирають що "все законно і всі так їздять", але про наслідки не попереджають, то тепер бояться, що ошукані покупці візьмуть їх за причинне місце!
схеми ліквідувати, або закон один для всіх, або анархія.
за авто куплені в Україні сплачені податки і збір до пенсійного фонду, а в цьому випадку - поляк "продав" машину і навіть в своїй державі податок не сплатив, скоро і за тих поляків їхня служба податкова візьметься.
Відповісти
Закрити ту шарашкіну кантору щоб цих поляків і литовців і близько не було в Україні , вже захарили своєю їздоб
Відповісти
Останні новини
Луцьком проїхав автопробіг власників авто з іноземними номерами
25 травень, 2017, 20:46