Діти наших Героїв: у «ПортСity» розважали дітей волинських атовців

Діти наших Героїв: у «ПортСity» розважали дітей волинських атовців
У торгово-розважальному центрі «ПортСity» з ініціативи волонтерського руху «Меценати для солдата» влаштували свято для 500 дітей учасників антитерористичної операції.

У програмі свята «Діти наших Героїв» - патріотичний флешмоб, після якого для малечі організували чимало розваг: від перегляду мультфільму до катання на роликах та цікавих майстер-класів.

Дійство відбулося 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей.

Масштабне свято для дітей, чиї батьки є учасниками та ветеранами АТО, та тих, чиї батьки загинули на війні, зібрало півтисячі дітей віком до 18 років. Відкриття заходу відбулося на території роледрому торгово-розважального центру.

Спочатку батьки, які брали участь у антитерористичній операції, вишикувалися та розгорнули великий синьо-жовтий прапор. Маленькі дітки прочитали вірш-присвяту для татів-героїв.

«Спасибі за мир, наші рідні Герої.
Ви нас бережете від зла та війни.
Щоб був у нас спокій, взялись ви до зброї –
Щоб вибухи нам не вривались у сни», - хором повторила малеча.

Директор «ПортСity» Наталія Антоненко зауважила, що сьогодні працівники торгово-розважального центру вийшли на робочу зміну понаднормово, аби також висловити вдячність захисникам.

«Ми щиро вдячні за те, що ви сьогодні всі зібралися тут, ми раді вас вітати. Ми проводимо разом із «Меценатами для солдата» рік соціальних ініціатив. Що це означає для нас? Це не матеріальні речі, це не гроші, ми не надаємо матеріальної допомоги - ми даруємо любов. Ми дуже вдячні нашим героям, які подарували своє життя або здоров’я нам», - зауважила Антоненко. Вона побажала гостям заходу гарного відпочинку.

Дружина загиблого на Сході бійця Ольга Ляшук подякувала чоловікам, які не побоялися залишити свої родини та вирушили на війну захищати мир. «Ми завдячуємо вам тим всім, що тут сьогодні відбувається, що у нас мирне небо», – додала жінка.

Натомість від імені атовців виступив воїн з батальйону «Колос», оборонець Савур-Могили Юрій Букія. Він подякував організаторам, які не дають бійцям «сумувати», а вигадують для них різноманітні заходи.

«Дякуємо родинам, дружинам, дітям, які нас чекали і чекають. Заради вас це було варто», - зауважив військовий.

Опісля організатори взялися розважати дітей. Найперше малечу запросили дивитися мультфільм у кінотеатр «Premier City» та у «Figli Migli». Старших дітей покликали на перекус у ресторан «Брама», а третю, найстаршу групу? запросили розважатися у боулінг. Окрім того, на території роледрому діяла фотозона «Діти наших героїв», де малеча фотографувалася із своїми татами-захисниками.

Волонтери з медичного коледжу організували для дітей вікторину, за правильні відповіді в якій малеча отримувала солодкі подарунки та вітаміни. Поруч діти каталися на роликах, бавилися у футбол та пускали велетенські бульбашки. Волонтери залюбки робили для дітей фігурки із кульок, розмальовували обличчя, а маленьким довговолосим красуням робили зачіски.

Співорганізтор дійства Руслан Теліпськй розповів, що цьогоріч свято для дітей Героїв влаштовують уже вдруге.

«Сьогодні міжнародне свято. Діти наших героїв сьогодні мають можливість трохи розважатися. Запорукою стабільності є те, що ми дбаємо про всіх діток бійців, їм приємно бути разом. Зазвичай у нас немає можливості приділити уваги стільком дітям одночасно», - зауважив волонтер.

Він висловив вдячність усім партнерам, які долучилися до організації настільки масштабного дійства.

«Особлива подяка «ПортСity», яке взяло на себе всю інфраструктуру, забезпечило дітей розвагами та харчуванням – це дуже багато», - зауважив організатор. До слова, усі дітки сьогодні отримають подарунки.

Діти віком 1-5 років отримують іграшки від «Тигреса», а старші дітлахи презентують сертифікати на 100 гривень на покупки в гіпермаркеті «Там-Там».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЯКУЮ організаторам! Дітям дуже сподобалось
Відповісти
Останні новини
Діти наших Героїв: у «ПортСity» розважали дітей волинських атовців
01 червень, 2017, 13:41