За підпал автомобіля нововолинському активісту завели кримінал

За підпал автомобіля нововолинському активісту завели кримінал
За фактом підпалу авто нововолинському активісту Руслану Влодарчику відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ( умисне знищення чи пошкодження майна).

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

За інформацією правоохоронців, до Новолинського відділення поліції звернувся 42-річний місцевий мешканець і повідомив, що о другій ночі в дворі будинку п’ятого мікрорайону горить його автомобіль Opel Omega.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що невідома особа підпалила авто. Внаслідок загорання пошкоджено передній бампер та моторний відсік. Попередньо сума завданих збитків становить 25 тисяч гривень.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежне сміття та пластикову пляшку з залишками рідини, ймовірно, нафтопродуктів. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна) Кримінального кодексу України. На даний час проводяться заходи,спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За підпал автомобіля нововолинському активісту завели кримінал
01 червень, 2017, 13:27