Луцький депутат влаштував мешканцям свого округу свято дитинства

Луцький депутат влаштував мешканцям свого округу свято дитинства
Днями у дворах по вул. Стрілецькій та Гулака-Артемовського сотні маленьких лучан поринули у атмосферу веселощів і свята, яке організував у своєму окрузі Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради, політична партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» із нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

«А що, скоро знову вибори?» – запитували деякі місцеві мешканці, дивлячись на свято і щасливі обличчя малюків. І дивувалися, коли чули у відповідь, що ніяких виборів не передбачається. «Мені просто хотілося створити свято для дітей, без якихось прихованих мотивів, – пояснює Сергій Іванович. – Як на мене, це ж добре, коли депутат не тільки вирішує проблеми, але і розділяє із людьми позитивні моменти».

А свято, організоване Сергієм Івановичем, дійсно вдалося. Потрібно було бачити щасливі обличчя дітей, які розважалися із аніматорами зі студії «Карамболь», стрибали під хмарою бульбашок, а потім, награвшись і натанцювавшись, усім гуртом накинулися на солодкий стіл.

«Достатньо було поглянути в очі цих дітей, щоб переконатися – свято ми організували не дарма. Стільки сяючих посмішок і дитячої енергетики… впевнений, цей день запам’ятається і дітям, і дорослим», - відповів Сергій Іванович.

Поки малеча бавилася, депутат у невимушеній і дружній атмосфері спілкувався із жителями району, знайомився із ними і відповідав на питання. А найкраще емоції свята відобразилися у фотографіях, які зігрівають теплом і щирістю дитячих посмішок і сяючих оченят.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода молодець. Думає про свій округ.
Відповісти
Сергій добра і позитивна людина. Дуже вдячні йому за свято для наших діток.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат влаштував мешканцям свого округу свято дитинства
02 червень, 2017, 11:45