Бокс і рок: у Рожищі відсвяткували День міста

Бокс і рок: у Рожищі відсвяткували День міста
Мешканці Рожища на Волині відсвяткували День міста, який співпав із Трійцею.

Про це пише Район. Рожище.

Святковий ранок розпочався богослужіннями в храмах міста.
З 12 години та упродовж всього свята присутні мали можливість відвідати виставку-ярмарок та ознайомитися з виробами народних майстрів Рожища і району. Більше тисячі мешканців міста та гостей з навколишніх сіл прийшли на дійство.

Концертну програму відкрив народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта» під керівництвом Валентина Чербаджі.

Вже склалася добра традиція щороку до Дня міста готувати музичні подарунки для громади від найменших рожищан – вихованців Будинку дитячої творчості. Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків – все це можна було побачити під час виступу талановитих діток в рамках концертної програми «Рожищенських талантів юний цвіт».

Міський голова В’ячеслав Поліщук подякував рожищанам за любов до міста та працю задля його розквіту. Та особлива відзнака на День міста була загиблому герою – Олександру Плоцидиму.

Упродовж всього дня на території міського парку тривали спортивні ігри та змагання серед дітей. Також тут проходила дитяча розважально-ігрова програма «Містечко дитячих мрій» педагогів Рожищенського БДТ.

Здається, не було жодного місця в рожищенському парку, яке не було б задіяне під якусь локацію чи розвагу.

На святі можна було покуштувати різні страви у фуд-зоні.

Здивувала спортивно-розважальна програма та розіграш призів від гостей з Луцька - спортивного клубу PLAZA.

Було проведено безліч конкурсів та показових виступів зі змішаних єдиноборств. А ще на майдані Незалежності встановили ринг, на якому проходив показовий бокс. Подивитися на «запеклий» бій спортсменів зібралося чимало вболівальників.

Привітати рожищан зі святом приїхав відомий український гурт «Чорні черешні». Цей поп-фолк-джаз колектив був створений наприкінці 80-х років. За три десятки років своєї діяльності має чимало нагород.

Ритми барабанів від «Garage drum show» покликали на майдан всіх тих, хто не зміг долучитися до святкування раніше. Цей гурт хоч і сформувався не так давно – у травні 2013 року, однак уже встигла заявити про себе.

«Twice a week» з Луцька гарно виступили на святі. Гучні оплески отримав і гурт «ВГБ», виконуючи відомі хіти та нові твори, під супровід бандури та гітари.

Гурт «Цвях» з Нововолинська не на жарт запалив публіку і хлопців довго не хотіли відпускати зі сцени. Музиканти грають у змішаному стилі: панк, ска, фолк, реггі, етно.


І на завершення свята – родзинка концерту – запальний гурт «Чумацький шлях» з Хмельницького. Ці музиканти виконують суміш українського народного мелосу з ультрасучасною важкою рок музикою, водночас використовуючи етнічні мотиви й інших народів світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бокс і рок: у Рожищі відсвяткували День міста
06 червень, 2017, 12:47