На Сході поранили двох українських військових

На Сході поранили двох українських військових
У суботу, 10 червня, в зоні проведення АТО були поранені двоє українських бійців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Внаслідок обстрілу ворожих двоє військовослужбовців ЗС України сьогодні отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

З початку доби бойовики 31 раз відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ. Найбільш активно порушують режим припинення вогню на південній частині фронту.

На приморському напрямку бойовики відкривали вогонь 15 разів. Двічі обстріляли українські опорні пункти на підступах до Красногорівки зі ствольної артилерії калібру 122 мм та один раз - з 120-мм мінометів. Кілька ворожих артилерійських снарядів потрапили і в житлові квартали цього населеного пункту. Обійшлося без жертв серед місцевого населення і руйнувань.

Також позиції ЗСУ в районі Красногорівки, Мар'їнки, Славного і Чермалика потрапили під ворожий вогонь з мінометів калібру 82 мм. Крім того, поблизу Чермалика зафіксовано щонайменше 2 факти застосування російськими найманцями переносних версій реактивних систем залпового вогню. А бійців сил АТО, які тримають оборону біля Павлополя і Водяного, кілька разів обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї.

На донецькому напрямку бойовики здійснювали обстріли невисокої інтенсивності із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм пунктів поблизу Авдіївки і Верхньоторецького.

Також поблизу Луганського, Зайцевого і Кам'янки, бойовики неодноразово били по позиціях українських захисників з гранатометів і стрілецької зброї різного калібру.

На луганському напрямку було менше ворожих провокацій. Однак двічі після обіду бойовики з 82-мм мінометів накривали українські оборонні укріплення поблизу Кримського. Інші порушення зафіксовані в районі Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького та Дінця, де противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів різних модифікацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.