Лучанин виграв мільйон у лотерею

Лучанин виграв мільйон у лотерею
Мешканець Луцька придбав щасливий квиток та під час розіграшу 11 червня виграв мільйон гривень у всеукраїнській лотереї «Лото-Забава».

Гравець із міста Луцьк, який придбав білет №0009982 у «ЛОТО маркеті», що розташувався за адресою: проспект Перемоги, 10, йдеться на сайті всеукраїнської лотереї "Лото-Забава".

Звертаємо увагу, що цей щасливчик став вже сьомим, кому посміхнулась удача на суму із шістьма нулями у цьому році. А всього ж за весь час проведення «Лото-Забава» мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 266 українців.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з виграшем у 1 млн. гривень та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.

Переможеця традиційно запрошують стати членом закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та завітати до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера», яка розрахована на двох осіб (переможця та його супутницю або супутника), щоб відзначити цю незабутню подію, поринути у світ емоцій заможного життя та розділити щасливі миттєвості.

Кульмінаційною подією цих двох днів стане недільний прямий ефір «Лото-Забава», де улюбленця долі особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.