ПриватБанк запустив безкоштовну розстрочку для клієнтів lifecell*

ПриватБанк запустив безкоштовну розстрочку для клієнтів lifecell*
Клієнти інтернет-магазину lifecell зможуть оплачувати покупки смартфонів та іншої техніки в розстрочку без відсотків, скориставшись сервісом «Оплата частинами» від ПриватБанку.

Як повідомили в банку, провідний український оператор зв’язку і ПриватБанк запустили послугу з онлайн-кредитування, що дає можливість миттєво оформити розстрочку на сайті shop.lifecell.ua.

«Багато співробітників і клієнтів банку є абонентами lifecell, і я дуже задоволений, що тепер в інтернет-магазині оператора можна не лише миттєво оформити покупку, але й купувати товари в розстрочку, – говорить керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов. – Для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень, досить лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триватиме близько півхвилини».

Щоб оформити свою покупку на сайті інтернет-магазину lifecell у розстрочку, покупцеві достатньо обрати бажаний товар та спосіб оплати – «Оплата частинами», зазначивши реквізити своєї платіжної картки. Після цього потрібно підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про видачу кредиту. Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк запустив безкоштовну розстрочку для клієнтів lifecell*
16 червень, 2017, 03:51