«Спершу самій довелося втішати друзів і рідних», - хвора на рак лучанка

«Спершу самій довелося втішати друзів і рідних», - хвора на рак лучанка
44-річна лучанка Вікторія Романюк рік тому дізналася, що хвора - попри добре самопочуття жінці поставили діагноз «рак молочної залози». Та ця струнка усміхнена жінка у темних окулярах не сприйняла його як вирок, а кинула всі свої сили на боротьбу із недугою.

Після майже року лікування Вікторія Романюк має ще одну мету - розповісти суспільству про справжній рак: хворобу, про яку мало говорять. Нині жінка переконує, що завжди варто боротися за своє здоров’я, бо рак можна побороти. Головне – не опускати рук, - йдеться в статті Василини Боруцької "Хвороба - не вирок: як лучанка бореться з раком та стереотипами" на сайті Sнформаційного агентства ВолиньPost.

До того, як Вікторія дізналася, що хвора, жінка була приватним підприємцем та працювала для своєї маленької родини – себе та 22-річної доньки. Вслід за донькою, яка навчалася на майстра художнього скла, жінка також захоплюється мистецтвом.

«Я не малюю і не творю, але дуже люблю і музику, і вірші, і картини. Прояви людської творчості - це чудово. Часто люди, які хворіють, починають активно проявляти себе - малюють чи захоплюються новими інтересами. Може, і я колись спробую», - каже Вікторія.

Чи не найбільше вона любила подорожувати. Неважливо – нове місто чи країна, просто захоплювало ходити невідомими вуличками. Наразі ж Вікторія не має змоги подорожувати – поїздки обмежуються візитами до столиці, де жінка лікується.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Спершу самій довелося втішати друзів і рідних», - хвора на рак лучанка
28 червень, 2017, 12:06