Серед волинських бійців на фронті набирає популярності козацька зачіска

Серед волинських бійців на фронті набирає популярності козацька зачіска
Дедалі більше військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського обирають козацьку зачіску – «оселедець».

Про це повідомляє прес-служба 14 ОМБР у Facebook.

У прес-службі нагадали, що одним із невід’ємних атрибутів козака була його зачіска – чуприна, «оселедець». При цьому, лише зрілі козаки, які вже встигли, що називається, понюхати пороху, мали право вистригати «оселедця». Для молодих недосвідчених воїнів така зачіска була під забороною.

«Нашого побратима Олега (військовослужбовця 14-ї ОМБР), без перебільшення, можна назвати не тільки досвідченим, а й універсальним солдатом: за цивільною освітою він – бухгалтер, служив в прикордонній службі, міліції, десантних військах та артилерії. А на додачу отримав ще й спеціальність кухара-пекаря! Бойове ж хрещення Олег отримав у 2014 році на Луганщині. Тож і козацький «оселедець» носить по праву! Бо ж запах пороху ой як відомий бійцю!» - йдеться у повідомленні.

Сам військовослужбовець поділився враженнями: «Ми з хлопцями «опанували» таку зачіску як «оселедець» - один одного стрижемо, бо ж хочеться виглядати файно. Тим паче, що зараз це не так і складно: купили спеціальну машинку – і зачіска готова, а чуб нехай собі відростає!»

«Не секрет, що «оселедці» почали «повертатися» на голови українських воїнів із початком війни на Донбасі», - зазначили у прес-службі 14-ї ОМБР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай "оселедець" буде оберегом!
Відповісти
Останні новини
Серед волинських бійців на фронті набирає популярності козацька зачіска
07 липень, 2017, 21:22