Чому варто піти на «Бандерштат»: думки відомих волинян

Чому варто піти на «Бандерштат»: думки відомих волинян
Менше трьох тижнів залишається до найгарячішої події Луцька, яка єднає країни, міста і серця справжніх поціновувачів української музики, – фестивалю «Бандерштат».

Відомі волиняни, які люблять, творять і регулярно відвідують «Бандерштат», розповіли, чому цю серпневу мегаподію ніяк не можна пропустити, - пише «Таблоїд Волині».

Іван Мирка, директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА

«Нема життя без «Бандерштату». Формат цього фестивалю мені дуже пасує. Там кожен може знайти собі місце і гарно провести час, наповнити свою чашу українським духом, а дехто – просто згадати, ким ти є насправді. Гутірки, гарні люди, спілкування, концерт і вечірні танці – це те, що я там шукатиму. У нашому глянці від департаменту «Топ 10 подій/місць» «Бандерштат» займає заслужене 1 місце».

Олександр Гуч, голова Дернівської сільської ради

«В першу чергу фестиваль «Бандерштат» відбувається 10 років, і я жодного разу не пропустив. Це вже певна традиція. Оскільки цей захід організовує Національний Альянс більшою мірою, то я теж щороку дотичний до організації. Був як волонтер, учасник, організатор. Фестиваль класний тим, що то територія тверезих і тверезомислячих людей. Там кожен має чим зайнятися, бо програма широка: є і музика, є і література, є і гутірки з відомими людьми, є і спорт, є і дитяче містечко та інше. Це захід багатьох близьких людей. Я особисто пройти пару метрів не можу, щоб когось не надибати. «Бандерштат» – це своє, рідне».

Юлія Євпак, начальниця відділу менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради

«Бандерштат» для мене особисто – це друзі та атмосфера українського незламного духу протягом трьох днів, яка просто всюди – на гутірках, в музиці зі сцен, в наметовому містечку, в кожному прапорці та в кожному з нас. Раджу всім купити квиток та завітати на цьогорічний Бандерштат, бо саме в 2017 році фестиваль стає ще масштабнішим, будуть вже три сцени, де гратимуть найкращі українські гурти (більше 50 гуртів з якісною та драйвовою програмою приїдуть в Луцьк, хіба таке щодень буває?!). Буде ще більше місця для розваг, ще більше локацій для дозвілля дітей («Бандерштат» – ще й сімейний фестиваль, як не крути) та дуже-дуже багато інших приємних несподіванок!».

Захар Ткачук, директор Молодіжного центру Волині

«Я відвідаю фестиваль через його ціннісну складову. Це один із небагатьох заходів, де основою є виховання тверезомислячої людини. Слово «тверезість» можна підкреслити 2 рази, бо фестиваль справді безалкогольний. Це не шароварщина і спосіб «косити» бабло – це ґрунтовна річ для розвитку молодої людини».

Лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський зняв на відео веселе звернення до шанувальників якісної музики та хорошого відпочинку із запрошенням на фестиваль «Бандерштат»



Андрій Тимчук
, музикант, лідер гурту «ФлайzZzа»

«Я люблю цей фестиваль. Люблю за безалкогольність, люблю за ве-е-еличезну кількість українських гуртів, за безмежну кількість друзів і просто позитивних людей, які приїжджають чи приходять на нього. Люблю за музичну різноплановість, гутірки, за виховання патріотичного духу. Люблю за те, що він зовсім поруч. За те, що постійно розвивається. І саме через це і сам буваю фактично щороку, і усіх охочих запрошую!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо штампованому українцю ще треба...
Відповісти
Останні новини
Чому варто піти на «Бандерштат»: думки відомих волинян
13 липень, 2017, 19:19