Син Войтовича претендує на посаду голови РДА, – ЗМІ

Син Войтовича претендує на посаду голови РДА, – ЗМІ
Стали відомі імена трьох претендентів на крісло голови Рожищенської районної адміністрації.

Про це пише Віче-інформ, посилаючись на поінформовані джерела.

Це – перший заступник колишнього голови Сергія Горбача Олександр Мороз, голова Рожищенської районної ради Андрій Музика та начальник управління пенсійного фонду України в Рожищенському районі Тарас Войтович.

Нагадаємо, попереднього голову Рожищенської РДА Сергія Горбача Президент України Віктор Янукович звільнив своїм указом від 16 грудня 2011 року.

А під час першого пленарного засідання восьмої сесії Волинської обласної ради голова Волинської обласної адміністрації, депутат облради від Партії регіонів Борис Клімчук повідомив, що представлення нового голови Рожищенської адміністрації відбудеться орієнтовно 15 січня цього року.

Як розповідав ВолиньPost голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, його син Тарас Войтович свого часу працював керівником апарату Рожищенкої РДА.

«Але коли мене направили знову очолювати районну адміністрацію, я не міг дозволити, щоб мені підпорядковувався син. Тому я запропонував йому йти на іншу роботу. Він працевлаштувався на посаду начальника районного управління пенсійного фонду. Поки що успішно працює там», – зазначав голова облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здогадайтесь з трьох разів, хто з претендентів переможе? Влада стане спадковою. Надивившись по телебаченню "арабську весну", вони знають, чим це пахне, а тому далі будуть розставляти своїх синків, тому що в іншій системі їм місця немає.
Відповісти
Доцю вже пристроїв заступником директора Волинського телебачення,хоча вона ше зовсім юна і дуже далека від телебачення, а синочка - головою райдержадміністрації!!! Оце карєрний ріст у діток!!! А волинський люд все це в черговий раз "схаває", ніби воно так і має бути...
Відповісти
до Віктора: щодо дочки Войтовича то Ви далекі від правди. Наталка вже довгий час працювала на керівній посаді в Радіо "Луцьк" а після реорганізації в ВОДТРК - отримала підвищення. заслуги її батька, як на мене, тут нема
Відповісти
У тому то й справа, що працювала на радіо ...! :)))
Відповісти
Я не втомлююсь насолоджуватись Михайлом Находом: він показує чудеса політичного перевтілення! Спочатку мені хотілось приєднатись до скептиків, які вважають, що Наход – мильна бульбашка, яка сама себе надула і ось-ось лопне. Виявляється – ні! Його може підібрати представницько-холуйська влада типу войтовича і виліпити абсолютно керовану маріонетку, як у свій час виліпили з войтовича. І навіть час фортунить цьому, коли грань між політикою і абсурдом стерлась цілком. Зарікатись не від чого не можна - придворне життя завжди переповнене таємницями. Майбутнє за такими, як Наход – конвергентними політологами і політтехнологами. Це майбутнє будуть представляти різносторонні постаті типу нашого коментатора, здатні і текст написати (набір літер), і продиктувати коментар, і на телебаченні відмітитись кількома репліками з думаючим обличчям під Монтеня чи Цицерона, і рейтинг виколупати з носа, і підлизати, розмінявшись в якості адвоката дочки чиновника, щоб заробити на хліб, а іноді – й з маслом. Словом, такі зможуть задовольнити потребу суспільства в аналізі і поясненні нашого складного світу. Відсьогодні мені зі скептиками не по дорозі!
Відповісти
Я то ваш коментар пропустив, але не зовсім розумію, до чого він тут. Тому або поясніть, при чому тут Наход, або. вибачте, я ваш коментар зніму.

І ще, від себе. З усього видно, що ви - не сторонній спостерігач. І словом володієте вправно. А написати не зовсім коректну критику під своїм справжнім іменем боїтеся. Неприємно читати таке. А я не хочу щоб тут читали неприємне. того будьте надалі або відкритим, або вихованим
Відповісти
Шановний editor-Ричук! Ві вже не суперечте самі собі кажучи: "...я не хочу щоб тут читали непріємне". Ваше видання, в більшості своїй і пише не завжди приємні статті! Так що залиште людям право висловлюватися так, як вони вважають за потрібне, або що в них "накипіло"! А ні - то заберіть можливість коментувати ваші "новини"!
Відповісти
"залишити людям право висловлюватися так, як вони вважають за потрібне"?. Та не питання. Пиши своє ім"я - і претендуй на цілу купу прав. А лишаєшся анонімом - "не обезсудь".

Неприємними я такі коментарі я назвав не тому, що вони неприємні для самого об"єкта коментування. Мені як читачу, це теж неприємно читати.
Відповісти
"читач" так захопився своїми "філософськими роздумами", що не звернув увагу на імя автора попереднього допису :-)
людина точно "за гранню" ... стакана
Відповісти
читачу - можливо я і такий, як Ви пишете у своєму коментарі, але яке я маю відношення до цього повідомлення сам не розумію. Буду вдячний, якщо поясните.
П.С. Останнім часом не пишу коментарів у відповіді на дописи анонімів, тому буду вдячний, якщо висловити усі свої претензії до мене особисто, мої контакти загальнодоступні
Відповісти
головою рда буде Масалов
Відповісти
Рожищенській РДА допоможе тільки сильна та вольова особистість,оскільки там все прогнило на корню!!!Недарма там так часто міняються голови.
Відповісти
Останні новини
Син Войтовича претендує на посаду голови РДА, – ЗМІ
09 січень, 2012, 17:17