Ситуація в зоні АТО загострилась: обстріляли житлові квартали

Ситуація в зоні АТО загострилась: обстріляли житлові квартали
Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО серйозно загострилась. І якщо вдень противник зменшив кількість обстрілів українських позицій, то після 18:00 ситуація кардинально змінилась.

Такі дані повідомляє прес-центр штабу АТО за минулу добу станом на 6:00 19 липня.

Ввечері і вночі найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. Починаючи з 17:50 і фактично до 22:00 бойовики зі сторони Ясинуватої та Яковлівки з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях в районі Авдіївки.

Близько 21:00 злочинці двічі з танків накривали опорні пункти у Красногорівці.

Також у другій половині дня, бандити двічі обстріляли і житлові квартали Авдіївки. Внаслідок вибуху міни калібру 82 міліметри двоє цивільних отримали поранення.

А в результаті обстрілів наших опорних пунктів з мінометів та гранатометів неподалік селищ Зайцеве та Невельське загинули двоє військовослужбовців сил АТО.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї опинились українські позиції в районі селищ Донець та Станиця Луганська.

Загалом за минулу добу бандформування 23 рази порушили перемир’я. Двоє наших бійців загинуло, четверо отримали поранення. Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети.

Варто додати - ввечері та вночі бойовики вчергове показали, що не бажають деескалації конфлікту. А їхні провокації призводять до жертв як серед військовослужбовців ЗС України, так і мирного населення Донбасу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в зоні АТО загострилась: обстріляли житлові квартали
19 липень, 2017, 10:02