У Луцьку «накрили» незаконні гральні заклади

У Луцьку «накрили» незаконні гральні заклади
В обласному центрі Волині проводились санкціоновані обшуки у п’яти закладах, які використовувалися задля організації у місті незаконного грального бізнесу.

Усі вони функціонували під виглядом інтерактивних клубів та точок продажу державних лотерей, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

В результаті проведених обшуків правоохоронці вилучили 69 системних блоків, 71 монітор, 48 електронних носіїв, 2 платіжні термінали «PayBox», 2 апарата для друку кодів доступу до гральних серверів, WiFi роутера, комплектуючі до комп'ютерної техніки, тощо.

Крім цього, правоохоронці вилучили документацію та гроші – 20 тисяч грн. Загальна сума вилученого майна складає понад 600 тисяч грн. Уся вилучена техніка буде направлена для проведення комп’ютерно-технічної експертизи.

Діяльність гральних закладів припинена. Нині, вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Показуха.За тиждень відновлять роботу і відкриють ще пару нових точок.Поки гроші ходять в прокоратуру і гріють державні пуза - позитивних новин не варто очікувати.
Відповісти
Ви прогуляйтеся містом.....на кожному кроці вони є. Ще й з Величезною рекламою щоб сліпі, косоокі менти їх помітили. Я ще такої наглості і беж карності ще небачив......рекламою вони так обклеїні що сліпа бабуся і то побачить.
Відповісти