Заява ДУКу: «Луцьк перетворюють в поле бою»

Заява ДУКу: «Луцьк перетворюють в поле бою»
Волинські "дуківці" пояснили, чому підтримали акцію проти свавілля, яке коїться в Луцьку, та заявили, що їхніх бойових побратимів можуть використати для дискредитації сотні.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на сторінці 3-ї резервної сотні ДУК ПС в Facebook.

Публікуємо її без змін і правок:


11 серпня у Луцьку пройшла акція проти свавілля, що відбувається на мирних вулицях міста, у якій взяла участь 3-я РС ДУК «Правий Сектор» разом з бійцями АЗОВУ, АЙДАРУ, 14-ї (51-ї), 80-ї, 128-ї бригад та інших з'єднань.

Ми бійці Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» проти агресивної «політики», та методів, які нав’язують опоненти для вирішення своїх питань та відстоювання своїх нездорових думок, а саме: підпалів автомобілів, залякування людей, побиття активістів, підпали іншого нерухомого майна і це не весь список діянь, які відбулися за один короткий період часу, що є дуже помітним для нашого маленького міста. Всі вище перелічені дії є методом боротьби з інакодумцями, всупереч життю і здоров’ю мешканців міста.

Такі вчинки розглядаються нами, як пряма загроза життю і здоров’ю громадян України і бажанням перетворити спокійне місто у поле битви заради своїх меркантильних інтересів та політичних апетитів.

Бійц 3-ї РС ДУК «Правий Сектор» завжди будуть вберігати та підтримувати спокій громадян нашого міста та всіляко протидіяти ворогу ідеї, демократії та людей, використовуючи усі доступні нам методи.

В зв’язку з нашою позицією ми розуміємо, що будуть спроби очорнити нас та підірвати наше добре ім’я поміж мешканців міста, використовуючи наших побратимів, які вийшли з наших лав самостійно, або були виключені за різні порушення.

В зв’язку з цим ми бійці ДУК Правий Сектор 3-ї Резервної Сотні з повагою звертаємось до обласних ЗМІ та наших побратимів, які у різні періоди визвольної боротьби брали чи беруть участь з нами пліч опліч, не піддаватись на провокації, та не бути інструментом у вирішенні ницих справ ворогів нашої ідеї і людського спокою.

Опираючись на вище вказане, ми звертаємо вашу увагу, що коментувати будь-яку інформацію від імені Добровольчого Українського Корпусу Правий Сектор мають право лише уповноваженні нашою організацією люди, які є дійсними членами організації. Бійці, які вийшли з організації самостійно, можуть коментувати лише особисто свою думку, або думку спільноти, яку вони представляють на даний момент, та представляючись бійцем ДУКу повинні чітко конкретизувати, що не являються дійсними членами організації з тих чи інших причин.

В іншому випадку ми будемо змушені робити це самостійно на своїх інформаційних джерелах конкретно розбираючи ситуацію того чи іншого нашого побратима вказуючи причину його виходу або виключення з організації.

Данні заходи зумовлені заради безпеки нашої ідеї та доброго імені Героїв, що пожертвували своїм здоров’ям і життям у боротьбі з ворогом нації та у розбудові організації не зрадивши присязі ні під тиском смерті, ні під тиском власної наживи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!
Відповісти
....

Коментувати будь-яку інформацію від імені організації на теренах Волині уповноважений Командир 3-ї Резервної Сотні Добровольчого Українського Корпусу друг Тихий.

Слава Нації!
Відповісти
І донесіть всім, що Лімаль це проходимець і негідник, бо ніхто більше на Волині не дискредитував ДУК і ПС як ця шваль
Відповісти
Цікаво чи вони без винагороди сидять у правому секторі))
Відповісти
Останні новини
Заява ДУКу: «Луцьк перетворюють в поле бою»
12 серпень, 2017, 17:23