На луцькому будівництві - скандал

На луцькому будівництві - скандал
У Луцьку через будівельні роботи розрили тротуар, будівельні роботи не огородили та не обладнали переходу для пішоходів – ті тепер ходять прямо проїжджою частиною поряд із автомобілями.

Роботи розпочали проводити сьогодні, 16 серпня, - пише «Волинь.info».

Робітники, які будують ЖК «Егоїст» (забудовник ТзОВ «Ukrainian Development Industry») на проспекті Соборності поблизу ТЦ «Гостинець», розрили тротуар, територію будівельних робіт не огородили і люди змушені виходити на проїжджу частину разом із дитячими візочками, йдуть з дитячого садка діти тощо.

Журналіст інформаційного порталу «Волинь.info» намагався поспілкуватися із робітниками, однак ті запевнили, що відношення до цього будівництва ніякого не мають і не захотіли розмовляти та відверталися, коли їх спробували сфотографувати.

Працівник, який розгортав щебінь, не захотів спілкуватися. Він закінчив роботу і просто сидів у машині.

Перехожі тим часом незадоволені, що таке відбувається. Жінки, які переходили цю ділянку із дітьми, скаржаться, що їм незручно і мусять ризикувати життям.

Один із пішоходів розповів, що до будівництва ставиться позитивно, але те, що люди змушені ходити проїжджою частиною, йому не подобається.

Зауважимо, що до цього будівництва також має відношення депутат Луцькради Сергій Була. Для інформаційного порталу «Волинь.info» це підтвердили колишні працівники забудовника. Окрім того, депутата на території декілька раз бачив журналіст інформаційного порталу «Волинь.info» та зафіксував на фото.

Сергій Була на будівництві
Сергій Була на будівництві
Сергій Була на будівництві
Сергій Була на будівництві

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я там ходжу кожен день, нічого, єпатьь проблема... Всі такі пани стали... Нема дороги фігово, роблять дорогу фігово бо пройти нема де, і тд... Скотт а не народ!!!
Відповісти