Сальса, хор та «джазові листи»: чим дивуватиме «Art Jazz Cooperation»

Сальса, хор та «джазові листи»: чим дивуватиме «Art Jazz Cooperation»
У Луцькому замку відбудеться ювілейний, десятий міжнародний джаз-фестиваль «Art Jazz Cooperation». Цього року організатори обіцяють багато «родзинок». Одна з них - цьогорічний музичний захід триватиме протягом трьох днів - 25-27 серпня.

Про це під час прес-конференції, яка відбулась у понеділок, 21 серпня, розповіли організатори Віктор Грисюк та  Кшиштоф Савіцкі. 

«Чому ми це робимо? Ми хочемо допомогти та дати людям альтернативу іншої точки музики. Музики, котра допомагає людині, яка хоче знайти в собі щось нове та красиве. В Луцьку немає забагато джазу. І тому ми вже традиційно працюємо над цим джаз-фестивалем. Люди вже звикли до наших фестивалів», - зазначив  Кшиштоф Савіцкі. 

На фестивалі будуть представлені музиканти з восьми країн світу. Це найбільша кількість учасників за всю історію «Art Jazz Cooperation».

Оргнізатори обіцяють багато цікавих сюрпризів, які підготували для гостей фестивалю. Один з них - це можливість відправити з «Art Jazz Cooperation» листа у будь-який куточок світу. Кожен відвідувач зможе відправити «джазовий» лист та поділитись емоціями з рідними.

Художниця Марічка Островська з Волині зробить великі джазові розмальовки. Вони будуть кольорові та чорно-білі. Бажаючі зможуть долучитись та домалювати на них щось своє.

Відкриватимуть фестиваль гості із Білорусі - «Minimal Group». Після них виступатимуть зібрані колективи. Вперше в Україні виступатимуть «Rodeo FM». Це колектив, який грає кантрі-блюз. Також буде Євген Пугачов - джазовий український музикант, який нині живе у Німеччині. Перший день завершить польський колектив, який виконує танцювальний джаз.

Другий день відкриватиме місцевий колектив «Carlos Bandos». Після них виступатиме дует Павла Ігнатьєва та Катіко Пурцеладзе. Також гості заходи матимуть можливість послухати виступ першого сальса-колективу в Україні «Dislocados». Завершить другий день фестивалю фольковий виступ від «Katya Chilly Group 432гц».

Третій день фестивалю відкриватиме київський хор театру, опери та балету для дітей та юнацтва. Це цікавий феномен, коли хор виконуватиме джаз. Після них виступить колектив тріо Сергія Рибака. Він на цьому фестивалі буде вперше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.