Лучан кличуть на джазовий фестиваль

Лучан кличуть на джазовий фестиваль
Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку запланували провести 25-27 серпня 2017 р. Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів.

Цьогорічна неймовірна джазова програма в Луцьку даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики віл понад 80 музикантів, з восьми країн світу, зокрема, запальні мотиви від першого українського сальса оркестру «Dislocados», музичні емоції від всесвітньо відомого виконавця блюзу Кіта Данна, почути загадкову і космічну Катю Чілі та вперше в Україні почути блюз від німецько-японсько-українського колективу "РодеоФМ" та ще багато неймовірного можна буде почути за три фестивальних дні в Луцькому замку.

В рамках фестивалю заплановано, окрім музичної частини, фотовиставка з попередніх фестивалів, відкриття 23 серпня в 14:00, галерея мистецтв ВОНСХУ, а також на території замку цікаві культурні ексклюзиви, майстер-класи тощо від художників, гончарів та ще багато цікавих сюрпризів.

Генеральний партнер фестивалю: Страхова компанія «PZU Україна».

Партнери фестивалю: Український комерційний банк «Кредобанк», група компаній «Модерн експо груп», Комфортне містечко «Гармонія», мережа ломбардів «Діамантовий дім» та «Кромберг енд Шуберт».

За сприяння: Управління культури Волинської облдержадміністрації, Департаменту культури Луцької міської ради та Волинської обласної філармонії.

Ведуча – Наталка Войтович, одяг для ведучої на фестивалі від салон бутік GOTA.

До 24 серпня квитки за найменшою ціною: 60 грн. один день або 150 грн. на три дні. В день фестивалю ціна на квиток – 100 грн. за один день. Кількість місць обмежена. Частина коштів піде на благодійність.

Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua або за телефоном 066 000 07 54, а також в касах м. Луцька: музичний магазин «Кобза», вул. Стрілецька, 31 та музичний магазин «Медісон», вул. Лесі Українки, 17



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.