Відомий драматург проведе у Луцьку майстер-клас

Відомий драматург проведе у Луцьку майстер-клас
У Луцьк з лекцією та майстер-класом приїде відомий український драматург Неда Неждана.

Про це інформують в громадській організації «Імаго».

У суботу, 2 вересня, о 12:00 у приміщенні «Креативної лабораторії», що на вулиці Винниченка (вул. Винниченка, 67, 6-й поверх, 602 кабінет) відбудеться зустріч з київським драматургом, поетом та культурологом Недою Нежданою. Захід організовують у рамках дофестивальних майстер-класів фестивалю анімації «Задзеркалля».

Драматург навчить учасників майстерки писати драматичні тексти, працювати з ідеями і персонажами, розповість про специфіку написання творів для сцени та екрану, а також для дорослої і дитячої аудиторії, розкаже про психотехніку творчості: методи роботи з фантазією, образами.

Участь у заході можуть взяти всі охочі віком від 16-ти до 45-ти років. Для цього слід заповнити анкету до 1 вересня включно.

Довідка: Неда Неждана - автор поетичних збірок «Дерева і люди», «Котивишня», упорядник антологій драматургії, української й іноземної, а також авторської збірки «Провокація іншості». Автор 22 оригінальних п’єс, 7 за мотивами прози, радіо, кіно- і телесценаріїв, а також понад 10 перекладів творів із французької, російської, білоруської мов.

Автор понад 50 статей про сучасну драматургію, театр і кіно. Має більше 70 театральних, радіо і екранних постановок. Публікації, сценічні читання, постановки здійснювали в багатьох містах України, а також у Білорусі, Росії, Польщі, Грузії, Вірменії, Киргизії, Естонії, Литві, Македонії, Косово, Сербії, Франції, Німеччині, Швеції, США, Іраку, Австралії.

Три п’єси включені до каталогів кращих п’єс Європи. Переможець мистецьких конкурсів (СтАрт, «Коронація слова», «Смолоскип», «Київська Пектораль» та інших).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомий драматург проведе у Луцьку майстер-клас
30 серпень, 2017, 12:52