Волинські ветеринари просять коштів на зарплати

Волинські ветеринари просять коштів на зарплати
Оскільки чергова сесія Волинської облради не відбулася, а кошти виділені лише на півроку, керівники ветеринарних установ регіону змушені відправляти працівників у відпустки без збереження зарплатні на невизначений термін.

Про це йдеться у документі, розміщеному на сайті Волинської обласної ради.

Як відомо, ветеринарні лікарні та лабораторії утримують за кошти обласного бюджету. Проте у 2017 році на заклади передбачили лише 12 мільйонів гривень. Цих коштів вистачає тільки на зарплату протягом 6,5 місяця, тобто до середини липня. Відтак, аби дотриматися умов бюджетного законодавства, керівники установ змушені відправляти працівників у відпустки без збереження зарплатні на невизначений термін.

У звернені, підписаному начальником головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Богданом Лозинським, депутатів просять у терміновому порядку розглянути питання фінансування на засіданні профільної комісії облради. У зверненні також йдеться, що невиконання функцій, покладених на державні установи ветеринарної медицини, може призвести до погіршення епізоотичної ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські ветеринари просять коштів на зарплати
28 серпень, 2017, 21:21