У Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом

У Ковелі вшанували загиблих під Іловайськом
У Ковелі третя річниця трагедії під Іловайськом зібрала біля стели пам’яті наших земляків – загиблих учасників АТО, їх рідних, військових, учасників АТО, волонтерів, громадських активістів, депутатів, священиків, представників влади, всіх небайдужих ковельчан, які пам’ятають про ті страшні дні в історії України та її народу.

Вони прийшли сюди, щоб помолитися за душі Героїв, - пише ПроКовель.

Зранку біля стели пам’яті, яка встановлена на меморіалі Слави, священнослужителі із сусіднього Старовижівського району відслужили скорботний молебень.

Їх сюди запросили члени Ковельської спілки ветеранів та волонтерів АТО. Голова новоствореної спілки Леонід Хвещук – учасник АТО, боєць батальйону «Волинь», розповів, що, приміром, отець Ігор, настоятель місцевого храму села Седлище, усіляко допомагає йому формувати волонтерську допомогу.

В такому гурті та не з порожніми руками вони неодноразово відвідували поранених у Луцькому військовому госпіталі, возили гуманітарку й на Схід країни.

А пізніше сюди – до стели пам’яті – на поминальну панахиду, яку відслужили священики з Ковеля, прийшли представники влади, громадськість міста, щоб теж віддати шану пам’яті загиблим Героям та покласти до пам’ятника квіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.