Палиця назвав умову, за якої піде з посади голови Волиньради

Палиця назвав умову, за якої піде з посади голови Волиньради
Голова Волиньради, укропівець Ігор Палиця готовий піти з посади голови обласної ради, як тільки запрацює КП «Волиньприродресурс».

Про це він заявив 7 вересня під час прес-конференції.

Мовляв, нині триває процес погодження документації на початок видобутку природних ресурсів на Волині. Зокрема, бурштину та міді. Є зацікавлення з боку інвестор з Польщі та Китаю, - додав Палиця.

Однак у контролюючих органах затягують з погодження дозволів та іншої документації. Мовляв, навіть у сільрадах голови не підписують договорів про співпрацю, бо їх залякають голови РДА.

"Тому що в Києві бояться, що тут щось вдасться зробити. Вперше по всій Україні. Я сьогодні заявив на сесії облради... Якщо хтось переживає, що "УКРОП" собі буде вішати медалі чи ордена, після того як підуть гроші від "Волиньприродресурсу" в бюджет Волинської області, в районні бюджети, я готовий відразу, на наступний день, як тільки будуть всі дозволи підписані... всіма управліннями для спокійної роботи комунального підприємства я пишу заяву, ухожу з голови обласної ради, стаю рядовим депутатом", - мовив він.

Палиця вважає, що область стає заручником Києва і через це не отримує великі находження в бюджет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиці не потрібні "медалі та ордени". Йому потрібне грубе "бабло" і чим побільше. Особливо "зелені". Тому наївно сподіватися, що Столяр вкупі з укропістами такі гуманні безсрібники, що готові все віддати в обласний бюджет.
Відповісти
Почав торгуватись. Тільки на плівках з'явилось слово "Петрович", як почав думати про Волинь. Домовляється з сбушниками, аби не пускали його розмови в діло, взамін йде з посади. Думаю домовляться.
Відповісти
область зараз є заручником палиці та варти
Відповісти
Посадити з конфіскацією і норм!
Відповісти
Яки цікавий план - спочатку підмяти під себе природні ресурси Волині, для чого і пробився підкупами на посаду та тримається за неї, а коли вже все опиниться в руках, то гроші потечуть рікою в підконтрольні фірми, як завжди, то навіщо вже та посада?
Відповісти
А доходи від цього Волиньприродресурсу обовязково потрібно зберігати в банку Швейцарії і оце буде "правильно",а водити авто на підпитку-неправильно.Це не голова,а просто баш...
Відповісти
Останні новини
Палиця назвав умову, за якої піде з посади голови Волиньради
07 вересень, 2017, 20:04