Ігор Палиця vs журналісти. ВІДЕО

Ігор Палиця vs журналісти. ВІДЕО
7 вересня 2017 року відбулася знакова подія для волинського політикуму: вперше за два роки з часу обрання головою Волиньради укропівець Ігор Палиця зібрав прес-конференцію.

Спілкування з журналістами відбулося 7 вересня у овальному залі обласної ради.

Не всі працівники медіа залишилися задоволеними тим, як голова Волиньради відповідав на запитання.

"Хотілося діалогу, а не огризань, наїздів і зустрічних питань. Хотілося пояснень, а не спригувань і оцього "Та що з вами говорити? Ви ж все-одно своє напишете", - пише журналістка Людмила Яворська.

"- Я не хочу з вами розмовляти. Не заважайте слухати те, що говорить Ігор Палиця, - кажу до Товстенюка.

- Ааа... вже не хочете, а переслідували мене за коментарями... як не хочете, то йдіть звідси!

Отак спілкується Олександр Товстенюк. Ну так, звісно ж. Бере приклад зі свого шефа. Бо хамства у відповідях журналістам він не жалів... розкидався наліво і направо", - ділиться враженнями Аріна Крапка.

Ми відібрали для вас найзнаковіші відповіді голови облради на запитання журналістів, які й спровокували таку реакцію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А є відео з всієї пресухи???
Відповісти
Приїхав барін з холопами поспілкуватися. А ті візьми - і всраною мітлою йому межиочі))))) і білий платочок не поміг
Відповісти
Хто ще не дивився відео прес-конференції Палиці - хай вже й не дивитться. Достатньо це відео подивитися_)))). дякую волиньПост!
Відповісти
краса! Волиняни цього заслуговують.
Відповісти
Чи не забагато уваги і реклами швейцарському пану? Чотири доби топчетесь на порожній так званій прес-конференції. Що він там сказав?! Добре, що ... всіх не послав, мало бракувало.
Відповісти
Таке враження після цієї зустрічі від Палиці, ніби в щось вступив. Відразу виникає бажання з милом вимити руки і зробити дезінфекцію 1%-ним хлорним розчином.
Відповісти
Красавчік
Відповісти
Прикол :). Трамп прям :)))
Відповісти
всі такі "вумні" спробуйте но вести діалог з такою кількістю "нападаючих", бо саме тактика нападу, завуальоване хамство, а іноді і не дуже завуальоване, самолюбування і тупі питання, які намагались видати за провокативні були у журналістів так званих на цій пресконференції так званій.Палиця тримався здебільшого спокійно і достойно і сходу давав відповіді на питання. Я щось не уявляю жодного з його попередників на такому "поєдинку", всі могли говорити лише по "бумажцці" та ще й на попередньо обговорені та узгоджені запитання.
Відповісти
Палиця це хто?
Відповісти
Таке відчуття, що йому насправді все рівно, він танком піде по трупах за ради власних амбіцій та бажань. А найбільше вражає, що перебуваючи на державній посаді питати "...де написано, що я маю сидіти в кабінеті?" не знати відповіді - під час виконання службових завдань та в робочий час працівник має знаходитись на робочому місці. Але просто може в нього робоче місце не в стінах обласної ради, а в Швейцарії? Звісно, ще існують відрядження, але і відрядження мали би бути присвячені проблемам саме Волині, а не Швейцарії.
Тому гидко слухати ці дитячі закиди, що "...хто вам сказав" чи "...де таке написано" - Закони треба знати!
Хоча навіщо це йому? Адже силовими незаконними методами захоплювати та утримувати владу простіше, хоча, як показує практика, кримінально карано.

Відповісти