У Луцьку - проблема зі сміттєвозами

У Луцьку - проблема зі сміттєвозами
На сьогодні у Луцьку склалася проблемна ситуація із вивезенням побутового сміття.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

"У контейнери для побутових відходів почали скидати абсолютно все. Вочевидь, це пов'язано із підняттям ціни на захоронення відходів у Брищі. Тепер у сміттєвих контейнерах знаходять величезну кількість сухого гілля. Усе, що зрізають у приватному секторі та на прибудинкових територіях, залишають у контейнерах, або поблизу них.

Але найбільша проблема полягає у тому, що лучани викидають у побутові контейнери будівельне сміття. Наявність саме будівельного сміття спричиняє технічні несправності автомобілів, що вивозять тверді побутові відходи. Лише за останній тиждень вийшли з ладу понад 40 відсотків сміттєвозів через потрапляння будівельних відходів. Тому й виникла тимчасова проблема із вивезенням сміття. Довелося навіть орендувати один автомобіль, що належить Підгайцівській сільській раді”, - повідомив директор ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” Валерій Кузьмич.

Аби не допустити проблем, пов'язаних із вивезенням сміття, лучан просять не скидати будівельні відходи у контейнери, призначені для побутового сміття.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - проблема зі сміттєвозами
12 вересень, 2017, 17:23