Через неасфальтований двір волинянин викликав поліцію

Через неасфальтований двір волинянин викликав поліцію
Через ями у дворі будинків на вулиці Сагайдачного, 12 та Ковельській, 71, які володимир-волинська влада не бажає заасфальтувати, громадський активіст Тарас Сватко викликав наряд поліції.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

«Через бездіяльність місцевої влади змушений звертатися за допомогою до поліцейських. Через цю ямковість два місяці тому звертався на чудову платформу, яка фактично не діє у нашому місті, – «Розумне місто». Моя заявка отримала статус запланованої, проте досі не є виконаною і дата виконання не вказана», - каже Тарас Сватко і додає, аби дізнатися дату виконання ремонту, звертався до чиновників міської ради Ірини Ліщук, Олега Свідерського та Ярослава Матвійчука.

Поліція, що прибула на місце виклику склала акт огляду дорожнього полотна, де було зафіксовано усі ями. Деякі з них мають глибину до 12 сантиметрів, а деякі ще й в ширину сягають двох метрів. Відповідно до законодавства, поліція направить припис до балансоутримувача з вимогою усунути ямковість, якщо цього не буде виконано, то відповідна посадова особа отримає немаленький штраф.

Також Тарас Сватко звертався до першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука щодо розмітки дороги по вулиці Ковельській, яку нанесли неналежним чином і тепер заїхати чи виїхати з дворів прилеглих територій не порушивши ПДР – неможливо.

«З власних джерел мені стало відомо, що дана така негласна вказівка ці ями не асфальтувати, оскільки в цьому дворі проживаю я і, крім цього, не реагувати на мої звернення належним чином. З чого така позиція міської влади – мені не зрозуміло», - дивується активіст.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ями, дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві прогримів вибух
16 вересень, 2017, 00:25
Через неасфальтований двір волинянин викликав поліцію
15 вересень, 2017, 22:52