Няня прив’язала 7-річну дитину до дерева в лісі біля цвинтаря

Няня прив’язала 7-річну дитину до дерева в лісі біля цвинтаря
На Сумщині няня прив’язала 7-річну дитину до дерева та заклеїла рот скотчем, вважаючи це адекватним покаранням за погану поведінку та правильним виховним засобом.

На хлопчика в лісі неподалік кладовища натрапили грибники та сповістили про побачене поліцейських, - повідомляє ТСН.

Поруч із прив'язаним хлопцем плакав його брат-близнюк, а жінка порадила грибникам не заважати. Невдовзі на місці події з'явилися правоохоронці. «Один з працівників групи швидкого реагування відклеїв рот хлопчику, відірвавши скотч, та викликав слідчо-оперативну группу», - розповів керівник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

Діти розказали правоохоронцям, як знайти маму, котра упізнала в жінці няню і одразу взялася її захищати. «Я вважаю себе винуватою, що через моїх дітей постраждала невинна людина, тому що діти реально втрачали контроль», - каже вона.

26-річна жінка нині сама ростить трьох дітей та зізнається, що зі старшими близнюками самотужки упоратись не може, тому і довірила їх своїй 58-річній знайомій. Мовляв, та з хлопцями змалечку, і виховує їх дієво, хоч і непедагогічно.

«Гіперактивні. Це близнята, які родились недоношені, і з самого дитинства почалася ця проблема. Я вважаю цей метод неприйнятним, але так як я розумію вже силу її відчаю, як вона мені скільки допомагала, то я розумію, що це просто припугнуть хотіла», – каже мати дітей.

Сусіди обох – і маму, і няню – жаліють, бо таких дітей-неслухів, кажуть, ще треба пошукати. «Вона не може з ними впоратися. А то така Нінка, що може й прив'язать, вона дисципліну любить», - твердить Михайло Васильєв.

А от у школі, куди діти прийшли наступного дня, почутим приголомшені, хоч і про маму близнюків нічого поганого сказати не можуть – хлопці й справді бешкетники, проте завжди доглянуті.

«Чисті, нагодовані, по них видно – щічечки такі», - каже класний керівник Ніна Мар'єнкова.

«Їй важко, троє дітей, батько в АТО, ви розумієте, що без батька виховувати дітей дуже важко, особливо синів», - твердить психолог Світлана Слухань.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: няня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Няня прив’язала 7-річну дитину до дерева в лісі біля цвинтаря
22 вересень, 2017, 02:56