У Луцьку - скандал через маршрутку

У Луцьку - скандал через маршрутку
У Луцьку місцеві мешканці скаржаться на громадський транспорт, зокрема мова йде про маршрутку №1. Інцидент трапився у четвер, 5 жовтня.

Про це пише користувач Володимир Павлюк на порталі Відкрите Місто.

Зазначається, що сьогодні вранці, 5 жовтня, орієнтовно о 8:00 год маршрутка №1 не приїхала на кінцеву зупинку, що знаходиться на вул. Балакірєва. Внаслідок відсутності автобуса в "час пік", на зупинці зібралось понад 40 осіб.

"Оскільки цю вулицю обслуговує тільки цей маршрут, альтернативи у людей не було. о 8:15 приїхала інша маршрутка (АС1160??), і вже на кінцевій вона була повна, двері не зачинялись, дехто залишився, бо не було місця. Як наслідок, суперечки, поганий настрій, брудне взуття і одяг. На кожній зупинці постійна штовханина і конфлікти. Часто водій рушав з напіввідкритими дверима", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрут обслуговує підприємство Голєвої ТОВ "Санрайз" ЛТД
Відповісти
ця маршрутка взагалі ходить,як хоче.часом по 20 хв стоїш чекаєш
Відповісти
найгірший міскій транспорт в Україні.. Після 21 .вже майже нічого не їздить... ГАНЬБА і місцевій владі і перевізникам!!!
Відповісти
Покращення з кожним днем а ще не зима! Потрібно проїзд ще підняти! Пропоную в два рази! А люди всерівно мовчать!!!
Відповісти
Останнім часом вони взагалі не дотримуються графіку. Раніше їздили через кожні 10 хвилин з 7 ранку, а тепер як хочуть. А в холодну пору року - постійно в них проблеми з маршутками.
Відповісти
Також є великі проблеми з маршрутом номер 3, там взагалі після 9 вечора немає маршрутки ,а в мене робота до 9 вечора і як хочеш так ,і добирайся , наскільки я знаю, я не одна. Тепер настала осінь, то і біля 9 год.вже немає їх. Ще до того не хочуть їхати на кінцеву в сторону Гаразджи. Постійно водії бурчать "де ти взялась на мою голову"! Я скаржилась на гарячу лінію міської ради і ніяких змін.
Відповісти
# 1 це взагалі найгірший маршрут в м. Луцьку . Потрібно завжди чекати щонайменше 15 хв . Ніколи вчасно не їздять. Прийміть міри ❗️❗️❗️
Відповісти
Мені подобається як люди пишуть ТУТ у коментарях "прийміть міри" - пишіть скарги куда треба, ходіть з камерами і юристами до перевізника і представника влади, хай відчують себе некомфортно!!
Відповісти